Mirena - je krvácení běžné?

Anonymní
10.12.12 14:38

Mirena - je to bezne...?

Mam necele tri mesice zavedenou Mirenu, zezacatku krvaceni, pak spineni, pak zhruba v dobe menstruace opet krvaceni. To ustalo, ale po dvou dnech nanovo, takze ted krvacim skoro 14 dni… Za cele ty tri mesice jsem mela asi 14 dni, kdy jsem nekrvacela… Je to bezne? Vim ze v pribalaku to je popsane, ale rikam si, ze tri mesice a vetsinu toho krvacet je nejak dost… Byla jsem po 14 dnech od zavedeni radsi u dr., jestli mi nejak nevylejza, ale sedelo dobre. Jake mate zkusenosti? Jo a jeste se mi zhorsila plet - to vymizi nebo to je staly stav???

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
714
10.12.12 14:42

Já při ní krrvácela, nebo špinila prakticky po celou dobu, co jsem ji měla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
10.12.12 14:46

Ahojky, Mirenu mám už skoro tři roky a taky jsem to měla tak, chce to počkat tak čtyři měsíce až půl roku, než se usadí :mrgreen: Pleť mám taky tak střídavě oblačno, ale myslím, že to s Mirenou nesouvisí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
10.12.12 14:47

Jo a ještě, od té doby nemám menses vůbec, paráda!!! Nedám na Mirenu dopustit!!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9434
10.12.12 14:59

Ahoj, měla jsem to podobně. Tři měsíce jsem skoro pořád špinila. Doktor mi říkal, že trvá až půl roku, než si sedne. A od té doby byl klid - žádná ms. Taky na Mirenu nedám dopustit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6565
10.12.12 15:07

Ahoj taky jsem to tak měla pak se to usadilo že jsem MS neměla a asi osm měsíců od zavedení už jí zase mám, ale jen slaboučkou. A co se týče pleti tak to je katastrofa, v 15. jsem proti tomu co mám na ksichtě teď byla kočka, fakt hrozný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
10.12.12 16:01

Já jen: že se vám chce tohle podstupovat. 8o Půl roku krvácet a pak mens. nemít vůbec. :nevim:
Jak jste se vůbec rozhodly pro tělísko?
Mě to, pravda, taky jednou napadlo, ale pro mě to fakt není. Já radši zůstanu u kondomu a symptotermálky. :lol: Kdyby to byly jen nějaké komplikace, ale ono je to, koukám, takhle schválně. To je děsivý. :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7499
10.12.12 16:09

Taky jsem špinila půl roku a pak klid, od té doby už nešpiním vůbec. Toho půl roku už jsem teda nadávala, ale teď jsem spokojená jak želva, nemusím na nic myslet, zobat pilule, prostě za mě dobrý. Jinak mám spoustu známých, které špinily jeden dva týdny a pak OK, takže to rozhodně není pravidlo, že by musela každá špinit půl roku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
10.12.12 18:12

Do půl roku je to normální, tělo si zvyká, tak se neboj. Ale můžeš si zajít na gyndu, dr. ti nejspíš napíše něco na podporu žilní stěny nebo tak něco. Prostě abys přestala špinit/krvácet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21645
10.12.12 20:03

Pokud tě to hodně obtěžuje, kup si v lékárně ascorutin. jinak já to měla taky cca 5-6 měsíců. a teď mám stále pravidelnou MS, i když slabší. holt nepatřím k té šťastné většině, která je bez MS… ale pořád je to úžasná pohoda, protože nemusím nic řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
10.12.12 20:14

Mám jí skoro dva měsíce. Občas zašpiním. Většinou po sexu. Doktor mi na kontrole měsíc po zavedení říkal, že kdybych nekojila, předepíše mi estrogen. Ale on zastavuje laktaci, takže mám smůlu. Ale stejně to špinění není tak tragický.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.12.12 20:40

No ja uz si totiz ted po tech skoro trech mesicich taky nadavam, protoze cloveka to obtezuje, se sexem je to taky problematicky a jeste nervy, jestli je to ok a jestli jeste nakonec neotehotnim…:) Ja prasky brat nemuzu, zvracim po nich, kondom proste na celej zivot neni - a reknete ze ne - a jinym metodam zas tak neverim, takze mi nic jineho nez telisko nezbyva…

• Citovat
  • Upravit
714
11.12.12 09:16
@Anonymní píše:
No ja uz si totiz ted po tech skoro trech mesicich taky nadavam, protoze cloveka to obtezuje, se sexem je to taky problematicky a jeste nervy, jestli je to ok a jestli jeste nakonec neotehotnim…:) Ja prasky brat nemuzu, zvracim po nich, kondom proste na celej zivot neni - a reknete ze ne - a jinym metodam zas tak neverim, takze mi nic jineho nez telisko nezbyva…

Uvidíš, jak ti bude sedět…mně nesedla, musela po roce a půl ven a to už jsem fakt byla zoufalá z neustáleho krvácení…Bohužel tuhle negativní zkušenost má i docela dost mých známých,,,třeba ti bude časem vyhovovat a když ne, tak ji prostě vyhodíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
11.12.12 10:19
@atenai píše:
Uvidíš, jak ti bude sedět…mně nesedla, musela po roce a půl ven a to už jsem fakt byla zoufalá z neustáleho krvácení…Bohužel tuhle negativní zkušenost má i docela dost mých známých,,,třeba ti bude časem vyhovovat a když ne, tak ji prostě vyhodíš…

A tak oni myslím za nějakých podmínek vrací peníze, ne? Ne že bych teda čekala, že to tak opravdu bude.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
11.12.12 10:48
@rejžička píše:
A tak oni myslím za nějakých podmínek vrací peníze, ne? Ne že bych teda čekala, že to tak opravdu bude.. :roll:

Lepší nic nečekat…mně nic nevrátili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital