Mirena - je krvácení běžné?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
vpv
123
8.1.15 08:46
@Anonymní píše:
@vpv Jsem na tom stejne, akorát me neboli bricho. Hodne me bolelo bricho prvni den a pak přestalo, ale od zavedení porad bud špinim nebo slabě krvácím. Mam uz Mirenu skoro měsíc. Muzu se zeptat jestli jste to uz nějak vyřešila? Mne řekla Dr, ze to je v ok a ze to muze trvat az pul roku :roll:

No ještě nijak, ale dnes jdu na první kontrolu po zavedení tak sem zvědavá co mi na to řekne, pořád krvácím i dost bolí břicho, dost mě to už unavuje, už přes měsíc nosím vložky, to sem fakt nechtěla!! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
8.1.15 21:20
Nechala jsem si jí zavést okamžitě po 6nedělí a špinila jsem další měsíc a půl, první týden mně bolelo břicho a měla jsem zvýšenou teplotu. Byla jsem úplně zoufalá. Dneska ji má 6rok a jdu jí za pár týdnů vyndat. Holky, jak vám ji vyndávali? V narkoze? Bez? Jaké to bylo??
@vpv píše:
No ještě nijak, ale dnes jdu na první kontrolu po zavedení tak sem zvědavá co mi na to řekne, pořád krvácím i dost bolí břicho, dost mě to už unavuje, už přes měsíc nosím vložky, to sem fakt nechtěla!! :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vpv
123
9.1.15 07:45

@Anonymní : Takže jsem byla u dr. napsal mi Ascorutin -10 dnů, když ani to nepomůže, tak pokračovat Detralex, po měsíci mě chce vidět, mám tam cystu.ale ta by měla být k tomu, že nemám ovu. Z 90%žen jsem já která může krvácet půl roku, a doufám, že to nebudu i já které se bude muset vyndat :| :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
16.1.15 12:44

Tak zavedeni 2 den ms pak dalsich 5 dni menstruace, nevele 2 dny spineni a ted opet 2 dny krvacim :-/ nechci ani pomyslet ze tohle budu mit treba pul roku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vpv
123
19.1.15 14:08
@katasvagy píše:
Tak zavedeni 2 den ms pak dalsich 5 dni menstruace, nevele 2 dny spineni a ted opet 2 dny krvacim :-/ nechci ani pomyslet ze tohle budu mit treba pul roku

Tak já už to mám přes měsíc a stále žádná změna!!! To mě na tom nejvíc štve!!Stále vložky mezi nohama!!!A to sem se těšila jak budu bez nich!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
19.1.15 14:57

Mám Mirenu právě rok a po děsných 8-mi měsíčních útrapách mám konečně klid… Dostavuje se pravidelná MS - první dva měsíce byla silnější a trvala 7dní!!! :( teď naposledy výrazná změna - jen špinění. snad to bude už jen fajn… držím pěsti, ať vás nezlobí tak jako mě… je mi jasné, že až mi ji za 4roky vyndají, novou si už nedám… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vpv
123
22.1.15 11:31
@madden píše:
Mám Mirenu právě rok a po děsných 8-mi měsíčních útrapách mám konečně klid… Dostavuje se pravidelná MS - první dva měsíce byla silnější a trvala 7dní!!! :( teď naposledy výrazná změna - jen špinění. snad to bude už jen fajn… držím pěsti, ať vás nezlobí tak jako mě… je mi jasné, že až mi ji za 4roky vyndají, novou si už nedám… :cert:

Děkuji, snad se mi poštěstí a po utrpení které ted s ní mám bude zasloužené :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
24.1.15 13:46

@vpv tak dneska je to 17 den :-/ děs… občas na půl den škoda. ze začátku jsem se radovala, ale zjistila jsem že nemá smysl, takže vždy čekám kdy to opět začne znovu :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
12.2.15 08:40

Tak mesic mirena a furt spinim… :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.2.15 11:34

Ja spinila několik mesicu, nez si sedla, bylo to strasne… takze trpelivost. nebo vyndat… ja uz bych si další nedala, mam ted ruzne psych. problemy a myslim, ze za to muze prave mirena, cetla jsem na netu ze to ma spousta zen… skoda, ze tech informaci nebylo tolik na zacatku, uz bych ji nemela…

• Citovat
  • Upravit
102
19.2.15 10:03

Tak v den mesicni kontroly spineni ustava, dostala jsem prasky proti krvácení a zatim 4 den klid, obcas malicky vytok. Takze snad uz to je za mnou…doufam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vpv
123
20.2.15 12:12

Mirena a bolest břicha

Tak to vypadá, že po 2 měsících krvácení, že ustupuje a mám jen nějaký výtok, tak to jsem zvědavá, zda i ten časem odejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
12.3.15 14:18

Ženy, jak se projevuje spineni? Po 4 letech jsem v prosinci dostala první ms. Běžela jsem k dr pro mirenu a od té doby pořád spinim tmavou krvi, třebas jen pár kapiček, ale je to každý den.. ms jsem měla mít, ale nic, jen to spinení, ikdyz pleť se mi hodné zkazila a teď to zas ustupuje, tak nějaký cyklus asi mám. Chci přestat kojit syna, už me to i bolí, to kojení.. tak mozna po tom to bude lepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
12.3.15 14:42

Ahoj, ja spinila asi 2,5- 3 mesice a od te doby uz nic…ani menstruace ani spineni…nejaky cyklus asi probiha…poznam to na prsech…ty se mi obcas zvetsi a pobolivaji, pak to zase odezni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
12.3.15 14:46

@radulaur ja jsem cyklus mela dlouho pred tim nez jsem mela ms, ponam na sobe, kdyz mam ovulaci atd, ale tohle spineni me zacina vadit, hygiena, sex.. je to otravne mít furt intimku, kdyz jsem ji nikdy nepotrebovala:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí