Mirena - je krvácení běžné?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
999
12.3.15 14:49

Nebij snad si to sedne a budes mit pokoj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
12.3.15 14:51

@radulaur taky doufam, bricho me ani naznakem neboli, jen to spineni, no:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
12.3.15 15:54

Nečetla jsem celou diskusi…Já když jsem začla krvácet s Mirenou a zašla ke gyndr., našel ji takřka v pochvě. Takže jsem krvácela, protože se jí tělo zbavovalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
12.3.15 16:00

@pe-terka no, tak ja ji v pochve nemam, cipek mam takovy jako je vzdy a do pochvy mi couha akorat ten fous

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
12.3.15 16:17
@MarieOVMUC píše:
@pe-terka no, tak ja ji v pochve nemam, cipek mam takovy jako je vzdy a do pochvy mi couha akorat ten fous

No já ho tehdá neměla přímo v pochvě, to bych cítila, ale pomalu sestupovalo z dělohy dolů. Tak bylo asi v hrdle…No, dr. ho vytáhl hned, jinak to nešlo…Jasně, neříkám, že každá, kdo krvácí s Mirenou, tak se jí vylučuje…Ale u mě to tak bylo. „Vtipné“ bylo, že se to stalo na dovolené, prokrvácela jsem 14 dní. Nemůžeš se koupat, nemůžeš sex :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
12.3.15 16:20

@pe-terka kdyby to zeme neteklo proudem, tak bych to nehrotila:D

klep klep, snad to bude dobre, az si ta mirena sedne, nejvic spinim po sexu, takze.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
12.3.15 16:36
@MarieOVMUC píše:
@pe-terka kdyby to zeme neteklo proudem, tak bych to nehrotila:Dklep klep, snad to bude dobre, az si ta mirena sedne, nejvic spinim po sexu, takze.. :)

Jasně, uvidíš, nech to ustálit…No, a kdyby to nepřestávalo, zajdi na gyndu - doktor zkontroluje ultrazvukem, co se děje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1799
14.3.15 13:24

Budu jí mít rok a stále špiním. Nejdříve to doktor sváděl na kojení, ale již tři měsíce nekojím a žádná změna. Ani různé prášky mi nepomohly. Je to jak na houpačce. Chvíli jásám, že už to mám za sebou - to je tak cca 4 dny v měsíci, kdy mám klid a pak je to nanovo :zed:
Teď mi doktor řekl, že když už je to rok a stále špiním a prášky nezabírají, že si mě objedná a podívá se na to pod nějakou slabou narkózou. Máte to již někdo za sebou? Pomůže to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vpv
123
27.5.15 09:14

Mirena a bolest břicha

Tak sem musím přidat i můj příspěvek k miréně, je to již přesně půl roku, kdy neustále špiním, teď třeba asi už 3 týdný krvácím, stále mě bolí břicho a také zapáchám, nemůžu mít ani poh.styk, manžel mě na to upozornuje, je mi strašně trapně! Dr. mi dával ascorutin, ten nepomohl, teď beru asi už 4měsíce detralex 1×2, také nic, chce jí posunout nějak víc nahoru nebo co, ale že jinak sedí dobře, chce to udělat v narkoze, že vyčistí rovnou i dělohu, jsem už z toho zoufalá, nevím někdo píše, že po roce to ustoupila, ale já mám obavy, že u mě ne! A tak přemýšlím, že si jí při tom nechám asi vyndat, představa, že mi jí budou vyndavat bez narkozy, je hrozná, ale nejen to, čekat další půl rok, trpět, bolestí, mít neustále vložky ve dne i v noci a nemít sex, mě nějak netěší!
Máte někdo zkušenosti nebo radu? Prosím poradte, vyčkat nebo vyndat? Jo jinak sem si jí nechala zavést kvůli tomu, když sem měla menzes, tak sem hrozně krvácela!
Když si řeknu o radu dr. tak tem mi určo řekne, vyčkat! 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
27.5.15 09:21

Řekla si o tom zápach Dr? To nebude mirenou, ale spíše bakteriemi- nemusíš mít ani výtok, jen ten zápach. Ale je důležité přeléčit Tebe a i partnera.

Ty bakterie můžou pak i způsobovat bolesti při styku, i to krvácení, nebo špinění.

Já mám mirenu zavedenou už druhou, a při výměně v celkové anestézi- byla zarostlá, jsem špinila asi 3 dny a od té doby zase nekrvácím ( zavedena v únoru).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vpv
123
27.5.15 09:28
@ka-tka píše: Řekla si o tom zápach Dr? To nebude mirenou, ale spíše bakteriemi- nemusíš mít ani výtok, jen ten zápach. Ale je důležité přeléčit Tebe a i partnera.

Ty bakterie můžou pak i způsobovat bolesti při styku, i to krvácení, nebo špinění.

Já mám mirenu zavedenou už druhou, a při výměně v celkové anestézi- byla zarostlá, jsem špinila asi 3 dny a od té doby zase nekrvácím ( zavedena v únoru).
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vpv
123
27.5.15 09:29
@ka-tka píše: Řekla si o tom zápach Dr? To nebude mirenou, ale spíše bakteriemi- nemusíš mít ani výtok, jen ten zápach. Ale je důležité přeléčit Tebe a i partnera.

Ano řekla, kvůli tomu mi chce udělat to čištění dělohy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
27.5.15 09:35

Hm, čištění by bylo asi až na posledním místě… on bakteriální infekci vyloučil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vpv
123
27.5.15 09:42
@ka-tka píše:
Hm, čištění by bylo asi až na posledním místě… on bakteriální infekci vyloučil?

O ní vůbec nemluvil, proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vpv
123
27.5.15 10:48

@pochoma Tak jak si dopadla? Stále špiníš?? nebo je to už bez vložek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí