Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Kukla jsem do googlu na postinor a stojí 550Kč. Užít nejlépe do 24 hodin a úplně ideálně po těhotenském testu, aby neohrozil případné starší těhotenství.
40 minut!!! Kurnik, ty nemáš děti, že?
![]()
Ty tabletky jsou strasny svinstvo… udelalo mi to takovou neplechu, ze toho lituju a budu litovat celej zivot :- Drzim palce, at to dobre dopadne.
Nam se drive taky parkrat stalo. Jednou jsem byla u dr.dala mi recept na ten postinor (fakt to bylo neco kolem500kc),a podruhé mi dala asi 6prasku přímo v ordinaci(3sníst hned a další tři za 4hodiny) a sestřička po mě chtěla asi 40 kč. Ale nevím co to bylo.
Dávala jsem za něj přes 600, a doted toho lituju. Já jsem naopak věděla, že mám přesně ovulaci a tím, že zabranuje usazení vajíčka v děloze, usadilo se mi vajíčko ve vejcovodu( to mi samozřejmě došlo až později a je to nízké riziko) a za 2 měsíce jsem skončila s mimoděložním těhotenstvím…
Kurnik, asi před měsícem sem tu vznášela podobnej dotaz (stejná nehoda, akorát…40 minut
???
) a toto mi teda nikdo nenapsal
No u mě naštěstí snad všechno proběhlo bez problému, taky sem si brala asi dva dny před očekávanou menstruací. Měla sem pak akorát asi 4dny zpoždění
A menzes sem měla slabší a pak sem dýl špinila…
Tak ať to dobře dopadne