Antikoncepce Cerazette a velmi časté krvácení

Anonymní
10.12.12 20:22

Cerazette a velmi časté krvácení

Jsem už 9 měsíců po porodu a cca 7 měsíců beru antikoncepci Cerazette.
Asi poslední dva měsíce často krvácím, tak po 14 dnech. Vždy tak 5 dní.
Máte podobnou zkušenost? Čím to je?
Moc díky, je to docela nepřijemné…:)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
10.12.12 20:29

Já beru Azalii - to je to samé a nekrvácím vůbec.. Ale já teda víc než dost kojím.. A když jsem si pročítala diskuze, tak to co se ti děje není až tak vyjímečný :nevim: Zavolej doktorovi a uvidíš.. Mě doktorka chce vidět vždy, když předepisuje nový balení a vždy se ptá, jak mi je a jestli krvácím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
10.12.12 20:39

U Cerazette je krvácení celkem častý jev. Každopádně bych ale na tvém místě zašla k doktorovi, aby vyloučil jiné příčiny, např. cystu. Taky můžeš mít ještě zblázněné hormony po porodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
10.12.12 21:04

Taky jí beru. Já měla zatím jen 3 MS od porodu, vždycky tak nějak po 2 měsících, ale pro změnu krvácím vždycky 14-16dní. Na poslední kontrole mi doktor říkal ať počítám, že nejspíš bude MS čím dál tím častějš jak budu míň a míň kojit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14008
10.12.12 21:24

Já jí brala a měla jsem to samé dr mi doporučila když sem měla menzes i 14 dní tak brát 2 tbl denně a bylo to jen čas od času a zas to přešlo a brala jsem jí skoro rok a půl a až na pár těchhle úletů to bylo v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
10.12.12 22:15

Cerazette jsem brala u syna a měla jsem stejnou zkušenost jako ty. Krvácela jsem měsíc v kuse, dr. mi k tomu předepsala ještě nějaké léky, abych nekrvácela. Teď už 16 měsíců po porodu beru azalii a nekrvácím pro změnu vůbec. Zkus se domluvit na změně antikoncepce. Třeba to pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21630
10.12.12 22:16

Já ji kvůli stejnému problému přestala brát úplně. prostě mi neudržela cyklus, tak jsme se museli do doby než jsem ukončila kojení zařídit jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895
10.12.12 23:41

Já měla krvácení pri Cerazette 7 dnů ano a třeba 3 dny ne… A bylo mi z ní špatně a měla jsem problémy s pletí. Hned po vysazení se mi všechno upravilo a teď mám jinou a neměnila bych :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1400
3.1.14 16:17

Ahoj holky,

vzhledem k trombo mutacím jsem dneska vyfásla Cerazette jako poslední možnou pilulkovou antikoncepci a dost se bojím špinění a krvácení. Kdysi jsem brala Mercilon, jasně, to byla kombinovaná HA, ale ten mi připravil 4 měsíce imrvére špinění, až jsem to chtěla vzdát, doktorka říkala, že je na mě moc slabý, že mi cyklus neudrží, později jsme měnily na Cilest. Bojím se, že se mi stane to samé s Cerazette, že mi cyklus neudrží… Vím, že mechanismus gestagenní HA a kombinované je jiný.. Máte některá podobnou zkušenost? Řeším to předčasně, já vím, ale třeba mě někdo uklidníte :mrgreen:

Děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
932
3.1.14 17:16

@Kacise já ji beru a naopak nekrvácím a když špiním tak jednou za dva měsíce asi týden, uvidíme jak dlouho to vydrží, ještě totiž malinko kojím, ale beru ji přes rok a dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí