Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Máš už děti jak píšeš, takže nezkušená nejsi
kup si test a budeš mít jistotu. Já brala HA 15 let a stejně „pravidelně“ jako ty tento měsíc a nikdy se nic nestalo. Kamarádka brala poctivě a otěhotněla… Takže, možné je všechno a ani přerušovaná soulož není antikoncepce. Takže, aby jsi měla klid, kup si test, testni zítra a pak za 3-4 dny. Ale asi bych se nebála. Já neměla a ani teď bez HA nemám každou menstruaci stejnou, někdy slaboulinkou, jindy „jatka“ ![]()
Ahoj taky se mi občas stalo že jsem vynechala 2tab.no hned jsem to vzala po sobě a nikdy se nic nestalo-snad to bude i tvuj případ, ale máš fakt nejlepší si koupit test a budeš mít jistotu. Ted´tabletky neberu, dávám si pauzu a mám to taky divné takže to záleží. ![]()
No, já bych řekla, že MS je „divná“ protože jak sis vzala ty 3 pilule najednou, tak si do sebe dostala najednou a později víc hormonů a přijde později…
Ahoj! Tak se to od rána barví do červena…tak asi dobrý! Děkuji moc za reakce…
Ahoj. Chtela bych vas poprosit o radu..zapomnela jsem si vzit 2 dny HA. A v ty dny mela nechraneny sex s pritelem. 3 den jsem dostala menstruaci, kterou sem mela dostat az za 10 dni. Myslíte ze je sance otehotnet?
Ahoj holky, Potřebuji uklidnit, nadávat mi nemusíte, vím že jsem trubka…
tento měsíc jsem antikoncepci brala opravdu jak podle plotu. Měla jsem toho hodně v práci, nemocné děti, příprava vánoc…První týden jsem ji brala pravidelně, druhy se mi to taky celkem dařilo, no a ve třetím jsem vesele vynechala 2 tabletky… Ty jsem pak 3. Den v šoku snědla všechny. Sex (co jsem tak vzpomínala) probíhal v chráněné dny a to ještě s tím, že přítel (nevím jak to napsat) „stříkal“ mimo.
Nicméně dneska měla nastoupit menstruace. Už od čtvrtka cítím všechno jako vždy, bolení vaječníků, nálady atd. Ale menstruace, jestli tomu muzu tak říkat, je divná. Jenom špinim…
Myslíte, že bych mohla???