Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj, je tu nekdo kdo rodil v Pribrami prvni dite cisarem a jak se u nej vedl dalsi porod?
Ja rodila prni dite, kvuli akutni hypoxii cisarem, v kvetnu cekame druhe a tak premyslim, jak to bude ted.. diky za info.
@Veverunkav řekla bych, že v Příbrami hodně i záleží na přání maminky ![]()
Rodila jsem v Příbrami před 2,5 roky po 2 císařích a lékaři neměli problém nechat mě rodit normálně. Samozřejmě muselo být všechno v naprostém pořádku - dostatečně silná jizva, bez bolestí, ne moc velké miminko. U mě bylo dobré i to, že mezi císaři jsem měla ještě jeden normální porod.
Dikyy, ja ani nevim jak to chci, bojim se, ze se bude opakova to co minule, nebudu se otevirat, budu kontrahovat a nakonec prijde cs, pry se toto rado opakuje.. takze nevim, jestli se chci trapit zbytecne.. na druhou stranu, radeji bych rychlejsi rekonvalescenci po prirozenem porodu, nez rozriznute bricho… ale…
Rodila sem CS v Pribrami pred 2 lety a sem si jista, ze mi primar rekl, ze v pripade druheho porodu je rozhodnuti ciste na me(CS z duvodu matky. Nevim jak si daleko, ale urcite te napadne se zeptat primo na kontrole, ze? ![]()
No prave ze chodim k dr jinam nez do Pribrami, dokonce i monitory si dela muj doktor sam, takze zacinam přemýšlet kdy nebo kde se koho zeptat, sem ve 29tt.
Pujdu asi na prohlidku porodnice, pristi pondeli, tak se tam zeptam..
Taky se na to (asi) do Pribrami chystam, termin mam v zari, sekce byla pred 6 lety…
Budu rada, kdyz mi cas vedet, jak jsi tam poridila…