Druhý porod po cs Příbram

5614
22.2.15 11:14

druhy porod po cs Pribram

Ahoj, je tu nekdo kdo rodil v Pribrami prvni dite cisarem a jak se u nej vedl dalsi porod?
Ja rodila prni dite, kvuli akutni hypoxii cisarem, v kvetnu cekame druhe a tak premyslim, jak to bude ted.. diky za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
58838
22.2.15 12:29

@Veverunkav řekla bych, že v Příbrami hodně i záleží na přání maminky :nevim:
Rodila jsem v Příbrami před 2,5 roky po 2 císařích a lékaři neměli problém nechat mě rodit normálně. Samozřejmě muselo být všechno v naprostém pořádku - dostatečně silná jizva, bez bolestí, ne moc velké miminko. U mě bylo dobré i to, že mezi císaři jsem měla ještě jeden normální porod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5614
22.2.15 12:38

Dikyy, ja ani nevim jak to chci, bojim se, ze se bude opakova to co minule, nebudu se otevirat, budu kontrahovat a nakonec prijde cs, pry se toto rado opakuje.. takze nevim, jestli se chci trapit zbytecne.. na druhou stranu, radeji bych rychlejsi rekonvalescenci po prirozenem porodu, nez rozriznute bricho… ale…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
22.2.15 12:45

Rodila sem CS v Pribrami pred 2 lety a sem si jista, ze mi primar rekl, ze v pripade druheho porodu je rozhodnuti ciste na me(CS z duvodu matky. Nevim jak si daleko, ale urcite te napadne se zeptat primo na kontrole, ze? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5614
22.2.15 12:57

No prave ze chodim k dr jinam nez do Pribrami, dokonce i monitory si dela muj doktor sam, takze zacinam přemýšlet kdy nebo kde se koho zeptat, sem ve 29tt.
Pujdu asi na prohlidku porodnice, pristi pondeli, tak se tam zeptam..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
22.2.15 13:52

Taky se na to (asi) do Pribrami chystam, termin mam v zari, sekce byla pred 6 lety…
Budu rada, kdyz mi cas vedet, jak jsi tam poridila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí