Druhý týden Covid

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
15.2.22 12:05

Sorry, jsem doma třetím týdnem a z práce ní pořád volají, kdy přijdu?
Nikdy jsem takhle dlouho doma kvůli nemoci nebyla. Jen jednou a to na základní škole, kvůli operaci.

Ono je to těžký a ne se na to dívat jen vaší optikou, že budu případně roznášet virus dál. Navíc, je jasné, z Kovid s námi už bude napořád, stejně jako chřipka, angína a další respirační nemoci. :nevim:

A jako bonus si připadám blbě, že jsem tak dlouho doma.

• Citovat
  • Upravit
65118
15.2.22 12:08

Po trech tydnech nikdo kovid neroznasi. I v nemocnicich se nekdy po 12 dnech vyrazuji z kovidovych statistik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14700
15.2.22 12:13
@Anonymní píše:
Nikdy jsem takhle dlouho doma kvůli nemoci nebyla. Jen jednou a to na základní škole, kvůli operaci.

Ono je to těžký a ne se na to dívat jen vaší optikou, že budu případně roznášet virus dál. Navíc, je jasné, z Kovid s námi už bude napořád, stejně jako chřipka, angína a další respirační nemoci. :nevim:

Samozrejme, ze covid tu bude dal. Ale nikdy bych neroznasela ani chripku, anginu nebo i blbe nachlazeni.

A ze bezne nebyvas kvuli nemoci dlouho doma, je prave fajn, ne? To by ti kolegove mohli vyjimecne doprat cas na uplne uzdraveni. Nebo jsi nemocna nejak casto a kratce?

Kazdopadne ja bych proste s nakazlivou nemoci nesla do prace. Za prve kvuli sobe, muze se ti to zdravotne vymstit, treba ne hned, ale za par let, a pak te vedeni nahradi nekym jinym a bude mu sumak, jak ses v unoru 2022 obetovala kvuli praci. A hlavne ja bych na to proste nemela svedomi, jsem asi prilis ohleduplna.

Az ti zase budou volat, tak proste rekni, ze prijdes, az se uzdravis. Oni maji zajem o covid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.2.22 12:20

@Janča6 Marodím po 10 letech, minimálně

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.2.22 12:21

@vokishka Souhlas. Jenomže, obvodní lékař tvrdí něco o tom, že pokud nebudu dva dny bez příznaků izolace trvá dál

U mě je to lepší. Jen dneska mám lehce zvýšenou teplotu, ale kašlu den ode dne méně a ucpaný nos dnes už poprvé víceméně také není :dance:

Do patka si myslím budu v cajku, třeba ne na 100%. Ale dál marodit už prostě nechci

• Citovat
  • Upravit
14700
15.2.22 12:24
@Anonymní píše:
@Janča6 Marodím po 10 letech, minimálně

Tak to by te tuplem meli nechat dolecit. A doktor spravne nesmi ukoncit izolaci, pokud nejsi minimalne 2 dny bez priznaku. Neni to vymysl tveho obvodaka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14700
15.2.22 12:25
@Anonymní píše:
@vokishka Souhlas. Jenomže, obvodní lékař tvrdí něco o tom, že pokud nebudu dva dny bez příznaků izolace trvá dál

U mě je to lepší. Jen dneska mám lehce zvýšenou teplotu, ale kašlu den ode dne méně a ucpaný nos dnes už poprvé víceméně také není :dance:

Do patka si myslím budu v cajku, třeba ne na 100%. Ale dál marodit už prostě nechci

No tak to jsi na dobre ceste. To bys v pondeli uz snad mohla do prace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26857
15.2.22 12:26
@Anonymní píše:

Do patka si myslím budu v cajku, třeba ne na 100%. Ale dál marodit už prostě nechci

Ale podle popisu opravdu zdrava nejsi. Je to i v tvem zajmu, aby ses poradne vylecila. Nebo chces nasledky resit jeste za pul roku, nebo rok? Asi ne, ze?
Ja marodim 10. den a dnes je mi slabeji nez vcera. Kazdy den jine prekvapko :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.2.22 12:52

Tak ja psala nekdy minuly tyden v patek nebo sobotu a musim rict, ze je mi den ode dne lepe :palec: Do prace jsem se vratila vcera, ale pracuji na HO. Pracovat v kancelari, tak se asi jeste nevracim. Obcas me lehounce skrabe v krku a jeste kaslu (ale malo, takze dle dr uz ok). Jinak priznaky nemam a citim se zdrava.
U lidi co se vraci do kolektivu v praci - urcite radne dolecit!

• Citovat
  • Upravit
91
15.2.22 15:31
@Anonymní píše:

Vy už nikoho nenakazíte, ale je otázka, jestli to fyzicky dáte. Myslím si, že to bude hodně náročné. Držte se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
15.2.22 15:35
@cecetka píše:
Presne tak.
Jenze v TV rikali, ze omikron je pohoda (ne, opravdu neni), a tak maji lidi vycitky svedomi, ze nejsou po 5 dnech fit :zed:

Omikron je „pohodovější“ ve srovnání s deltou, která zabíjela (mnehom častěji) a vyvolávala covidové zápaly plic. To neznamená, že je človk za pět dní fit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí