Držglešle
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
mabit píše:JančaK píše:
Diamanty. No, kdekdo je zkupuje. Lepší než zlato.![]()
vidíš a já mám za to ,že zlato ( investiční zlato teď letí… já a můj muž jsme začali dávat teˇkaždej měsíc 1500kč/každej do zlata,už doma jednu placku máme,prej pujde nahoru dobře a dobře se prodává..Jak je to s diamanty kolik je nejmenší možná částka za kolik koupit?! M se takhle rozhodli si šetřit na stáří,podle mě lepší než nějaký penzijko i když ho taky máme
A můžeš přiblížit jak se investuje do zlata?Kde se kupuje?Za kolik?A to máte pořád doma?A když se chce prodat-kde?S poplatkem?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
http://www.zlate-cihly.cz/…akupovat.htm
http://www.zlate-investovani.cz/
a mi máme tokovej plíšek,když jsem to porvý viděla tak jsme myslela že nás okradli
jj doma a dostaneš k tomu certifikát platnosti
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mabit píše:
Jinak mám novej trik an šetření na jídle - játra,srdce-vynikající omáčky a levný
no fuj, ale zrovna na jidle bych nesetrila, pac to se toho stari ani nedockate.
Jinak slusne je investovat do nemovitosti a pozemku, mensi byt v sirsim centru Prahy, cihlovy a jakz takt upraveny nikdy na hodnote tolik neztrati co zlato a diamanty…navic do stari ho muzes pronajimat nebo nechat detem, prodat ho muzes vzdycky…
Po revoluci u nas na chate prodavali pozemky - orna puda za 80,–/metr za dvacet let jsou z pozemku lukrativni stavebni parcely, protoze jsou 20 km od konce Prahy a prodavali se za trzni cenu 2200,–/metr ![]()
- Citovat
- Upravit
co jak ta špatnýho na vepřovám srdíkčku
játrech…ledvinkách..já miluju vniitřnosti jím je ráda ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
gabi.design píše:mabit píše:Tohle taky trochu nechápu.
co jak ta špatnýho na vepřovám srdíkčkujátrech…ledvinkách..já miluju vniitřnosti jím je ráda
co nechápeš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ne každý má vnitřnosti rád.Určitě se dá vařit mnohem levněji,ale chce to střídat-maso,zeleninu,mléčné…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
lasička1 píše:
Ne každý má vnitřnosti rád.Určitě se dá vařit mnohem levněji,ale chce to střídat-maso,zeleninu,mléčné…
jasně kdo nem v nitřnosti rád ať je nejí,já sjem psala za sebe u nás jsou hodně oblíbený…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
gabi.design píše:mabit píše:Co je hroznýho na vnitřnostech.gabi.design píše:co nechápešmabit píše:Tohle taky trochu nechápu.
co jak ta špatnýho na vepřovám srdíkčkujátrech…ledvinkách..já miluju vniitřnosti jím je ráda
Já je miluju.
jáá teéž
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mabit píše:JančaK píše:
Diamanty. No, kdekdo je zkupuje. Lepší než zlato.![]()
vidíš a já mám za to ,že zlato ( investiční zlato teď letí… já a můj muž jsme začali dávat teˇkaždej měsíc 1500kč/každej do zlata,už doma jednu placku máme,prej pujde nahoru dobře a dobře se prodává..Jak je to s diamanty kolik je nejmenší možná částka za kolik koupit?! M se takhle rozhodli si šetřit na stáří,podle mě lepší než nějaký penzijko i když ho taky máme
Tak bylo to řečeno trochu s nadsázkou, bo nevím nakolik se malým střadatelům toto vyplatí, ale mít trochu peněz, tak do toho jdu. Klidně i šperky, nejen investiční zlato. Příjde mi to jako mnoha staletími a generacemi prověřená jistota.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hanka1 píše:mabit píše:
Jinak mám novej trik an šetření na jídle - játra,srdce-vynikající omáčky a levnýno fuj, ale zrovna na jidle bych nesetrila, pac to se toho stari ani nedockate.
Jinak slusne je investovat do nemovitosti a pozemku, mensi byt v sirsim centru Prahy, cihlovy a jakz takt upraveny nikdy na hodnote tolik neztrati co zlato a diamanty…navic do stari ho muzes pronajimat nebo nechat detem, prodat ho muzes vzdycky…
Po revoluci u nas na chate prodavali pozemky - orna puda za 80,–/metr za dvacet let jsou z pozemku lukrativni stavebni parcely, protoze jsou 20 km od konce Prahy a prodavali se za trzni cenu 2200,–/metr
Hani, tak teda za sebe, já bych do nemovitostí nešla. Nicméně my doma takový starosti nemáme. Platíme hypotéku na dům a na investice či spoření už fakt nemáme. I když to vezmu kolem a kolem, tak mi vlastně taky investovali do nemovitosti ( ale to jen proto, abychom bydleli ve vlastním, ne ze spekulativních důvodů).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
JančaK píše:Hanka1 píše:Hani, tak teda za sebe, já bych do nemovitostí nešla. Nicméně my doma takový starosti nemáme. Platíme hypotéku na dům a na investice či spoření už fakt nemáme. I když to vezmu kolem a kolem, tak mi vlastně taky investovali do nemovitosti ( ale to jen proto, abychom bydleli ve vlastním, ne ze spekulativních důvodů).mabit píše:
Jinak mám novej trik an šetření na jídle - játra,srdce-vynikající omáčky a levnýno fuj, ale zrovna na jidle bych nesetrila, pac to se toho stari ani nedockate.
Po revoluci u nas na chate prodavali pozemky - orna puda za 80,–/metr za dvacet let jsou z pozemku lukrativni stavebni parcely, protoze jsou 20 km od konce Prahy a prodavali se za trzni cenu 2200,–/metr
a hlavně v případě prodeje to už musí být hooodně lkrativníí byt na hoooodně dobrým místě,lidé s euž nechtějí taky mooc zadlužit..na pronajímaní nevím nemám zkušenosti
a do parcely pkuď bych nechtěla na ní stavět bych taky nešla
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
musi byt tech bytu vice a nemit je na hypoteku
- lukrativni jsou dneska Holesovice a Zizkov - do centra se da dojit pesky…
a pozemek - co je nevyhodneho na tom mit nekde kus pole a 20 let za nej platit dan 8,– za ornou pudu/za rok a prodat ho jako stavebni parcelu - pocatecni investice nula nula prd…vynos obri.
ale proti gustu - je treba vzit v uvahu jakou castku chcete investovat a najit si dobreho poradce, ne cicmundu, co placa stavebni sporeni. Dobre zajisteni je i ve vice letych sporicich fondech…
jinak pro investici do diamantu jsem ja zapalena horlive, akorat ten investor mi nadelil porad jen jeden za prvni dceru a nema ani karat
![]()
- Citovat
- Upravit
Z hľadiska dlhodobého vývoja na trhu s komoditami, ak chce človek investovať bez väčšieho rizika na trhu má zlato svoju stabilnú, mierne stúpajúcu hodnotu. Avšak myslím si, že na celosvetovú burzu nemôže vstúpiť niekto s bežným príjmom zo zamestnania (bez urážky
)Neviem, čo ponúkajú banky, našťastie-alebo pre smolu
, tento problém neriešim, pretože hypotéka, dve študujúce deti a bežné výdavky príjem pohltia ![]()
- Citovat
- Upravit