Držglešle

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8935
2.4.11 11:51
mabit píše:
JančaK píše:
Diamanty. No, kdekdo je zkupuje. Lepší než zlato.
:think: :think: vidíš a já mám za to ,že zlato ( investiční zlato teď letí… já a můj muž jsme začali dávat teˇkaždej měsíc 1500kč/každej do zlata,už doma jednu placku máme,prej pujde nahoru dobře a dobře se prodává..Jak je to s diamanty kolik je nejmenší možná částka za kolik koupit?! M se takhle rozhodli si šetřit na stáří,podle mě lepší než nějaký penzijko i když ho taky máme

A můžeš přiblížit jak se investuje do zlata?Kde se kupuje?Za kolik?A to máte pořád doma?A když se chce prodat-kde?S poplatkem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
2.4.11 12:32

http://www.zlate-cihly.cz/…akupovat.htm

http://www.zlate-investovani.cz/

a mi máme tokovej plíšek,když jsem to porvý viděla tak jsme myslela že nás okradli :mrgreen: jj doma a dostaneš k tomu certifikát platnosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
2.4.11 15:00
mabit píše:
Jinak mám novej trik an šetření na jídle - játra,srdce-vynikající omáčky a levný

no fuj, ale zrovna na jidle bych nesetrila, pac to se toho stari ani nedockate.

Jinak slusne je investovat do nemovitosti a pozemku, mensi byt v sirsim centru Prahy, cihlovy a jakz takt upraveny nikdy na hodnote tolik neztrati co zlato a diamanty…navic do stari ho muzes pronajimat nebo nechat detem, prodat ho muzes vzdycky…

Po revoluci u nas na chate prodavali pozemky - orna puda za 80,–/metr za dvacet let jsou z pozemku lukrativni stavebni parcely, protoze jsou 20 km od konce Prahy a prodavali se za trzni cenu 2200,–/metr :palec:

• Citovat
  • Upravit
5173
2.4.11 19:29

co jak ta špatnýho na vepřovám srdíkčku :nevim: játrech…ledvinkách..já miluju vniitřnosti jím je ráda :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
2.4.11 19:47

..

Příspěvek upraven 04.11.18 v 00:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
2.4.11 20:23
gabi.design píše:
mabit píše:
co jak ta špatnýho na vepřovám srdíkčku :nevim: játrech…ledvinkách..já miluju vniitřnosti jím je ráda :think:
Tohle taky trochu nechápu. :think:

co nechápeš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
2.4.11 20:54

Ne každý má vnitřnosti rád.Určitě se dá vařit mnohem levněji,ale chce to střídat-maso,zeleninu,mléčné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
2.4.11 21:08
lasička1 píše:
Ne každý má vnitřnosti rád.Určitě se dá vařit mnohem levněji,ale chce to střídat-maso,zeleninu,mléčné…

jasně kdo nem v nitřnosti rád ať je nejí,já sjem psala za sebe u nás jsou hodně oblíbený…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
3.4.11 10:15

Příspěvek upraven 04.11.18 v 00:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
3.4.11 12:11
gabi.design píše:
mabit píše:
gabi.design píše:
mabit píše:
co jak ta špatnýho na vepřovám srdíkčku :nevim: játrech…ledvinkách..já miluju vniitřnosti jím je ráda :think:
Tohle taky trochu nechápu. :think:
co nechápeš :mrgreen:
Co je hroznýho na vnitřnostech. :mrgreen: Já je miluju. :-D

jáá teéž

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
3.4.11 23:23
mabit píše:
JančaK píše:
Diamanty. No, kdekdo je zkupuje. Lepší než zlato.
:think: :think: vidíš a já mám za to ,že zlato ( investiční zlato teď letí… já a můj muž jsme začali dávat teˇkaždej měsíc 1500kč/každej do zlata,už doma jednu placku máme,prej pujde nahoru dobře a dobře se prodává..Jak je to s diamanty kolik je nejmenší možná částka za kolik koupit?! M se takhle rozhodli si šetřit na stáří,podle mě lepší než nějaký penzijko i když ho taky máme

Tak bylo to řečeno trochu s nadsázkou, bo nevím nakolik se malým střadatelům toto vyplatí, ale mít trochu peněz, tak do toho jdu. Klidně i šperky, nejen investiční zlato. Příjde mi to jako mnoha staletími a generacemi prověřená jistota.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
3.4.11 23:30
Hanka1 píše:
mabit píše:
Jinak mám novej trik an šetření na jídle - játra,srdce-vynikající omáčky a levný

Jinak slusne je investovat do nemovitosti a pozemku, mensi byt v sirsim centru Prahy, cihlovy a jakz takt upraveny nikdy na hodnote tolik neztrati co zlato a diamanty…navic do stari ho muzes pronajimat nebo nechat detem, prodat ho muzes vzdycky…

Po revoluci u nas na chate prodavali pozemky - orna puda za 80,–/metr za dvacet let jsou z pozemku lukrativni stavebni parcely, protoze jsou 20 km od konce Prahy a prodavali se za trzni cenu 2200,–/metr :palec:

Hani, tak teda za sebe, já bych do nemovitostí nešla. Nicméně my doma takový starosti nemáme. Platíme hypotéku na dům a na investice či spoření už fakt nemáme. I když to vezmu kolem a kolem, tak mi vlastně taky investovali do nemovitosti ( ale to jen proto, abychom bydleli ve vlastním, ne ze spekulativních důvodů).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
4.4.11 08:33
JančaK píše:
Hanka1 píše:
mabit píše:

Po revoluci u nas na chate prodavali pozemky - orna puda za 80,–/metr za dvacet let jsou z pozemku lukrativni stavebni parcely, protoze jsou 20 km od konce Prahy a prodavali se za trzni cenu 2200,–/metr :palec:
Hani, tak teda za sebe, já bych do nemovitostí nešla. Nicméně my doma takový starosti nemáme. Platíme hypotéku na dům a na investice či spoření už fakt nemáme. I když to vezmu kolem a kolem, tak mi vlastně taky investovali do nemovitosti ( ale to jen proto, abychom bydleli ve vlastním, ne ze spekulativních důvodů).

a hlavně v případě prodeje to už musí být hooodně lkrativníí byt na hoooodně dobrým místě,lidé s euž nechtějí taky mooc zadlužit..na pronajímaní nevím nemám zkušenosti :nevim: a do parcely pkuď bych nechtěla na ní stavět bych taky nešla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
4.4.11 08:40

musi byt tech bytu vice a nemit je na hypoteku :potlesk: - lukrativni jsou dneska Holesovice a Zizkov - do centra se da dojit pesky…

a pozemek - co je nevyhodneho na tom mit nekde kus pole a 20 let za nej platit dan 8,– za ornou pudu/za rok a prodat ho jako stavebni parcelu - pocatecni investice nula nula prd…vynos obri.

ale proti gustu - je treba vzit v uvahu jakou castku chcete investovat a najit si dobreho poradce, ne cicmundu, co placa stavebni sporeni. Dobre zajisteni je i ve vice letych sporicich fondech…

jinak pro investici do diamantu jsem ja zapalena horlive, akorat ten investor mi nadelil porad jen jeden za prvni dceru a nema ani karat :lol: :-D :palec:

• Citovat
  • Upravit
Matummmm
5.4.11 06:01

Z hľadiska dlhodobého vývoja na trhu s komoditami, ak chce človek investovať bez väčšieho rizika na trhu má zlato svoju stabilnú, mierne stúpajúcu hodnotu. Avšak myslím si, že na celosvetovú burzu nemôže vstúpiť niekto s bežným príjmom zo zamestnania (bez urážky :potlesk: )Neviem, čo ponúkajú banky, našťastie-alebo pre smolu :pankac: , tento problém neriešim, pretože hypotéka, dve študujúce deti a bežné výdavky príjem pohltia :-P

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat