Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky,
nemáte prosím výsledky robotických vysavačů z DTestu z dubna?
Popřípadě, jaký robotický vysavač máte doma a jste s ním spokojené.
Díky za rady.
Test nemám, ale nedávno jsme koupili irobot roomba 620 a jsme moc spokojení. Je to starší typ, takže za celkem rozumnou cenu 7500 Kč. Nechtěli jsme za 14, ale taky ne ty moc levné, prý moc nevydrží. Tenhle fakt spokojenost.
Na prvim i druhem miste je LG Hom Bot, jeden za 15 a druhy za 19 tisic - jeden 58%, druhy 57%. My mame Roombu 650 a spokojenost maximalni, ta ma v testu 50%
@Pinkie
Ecovacs Deebot D73
Hoover Robo. com2 RBC003
Hoover Robo. com2 RBC006
iClebo Arte
iRobot Roomba 620
iRobot Roomba 650
iRobot Roomba 780
LG Hom-Bot VR62601LVM
LG Hom-Bot VR62701LVMB
Samsung NaviBot VCR10F71UCBC
Samsung NaviBot VCR8895
Samsung NaviBot VCR8980
Sencor SVC 7020
Sencor SVC 9031
Solac AA3400 Ecogenic
Vileda Cleaning Robot 137172
Vorwerk Kobold VR100
@Bar20 Roomba 780 je stejná, jen má bohatší příslušenství (myslím, že je tam jen 1 maják nebo věž navíc).
Já měla dřív stařičkou Roomba 580, ale byla už stará, z druhý ruky a stála za prd. Tak jsem chtěla „novou“ - za léta vylepšenej software i přístroj samotnej. S Roombou 770 (780) jsem maximálně spokojená, pouštíme ji minimálně jednou každej den. Uklízí výborně, máme batole, 2 psy, co ti budu povídat.
Je čisto, bez chlupů a to máme koberce, plovoucí podlahy. Za mě obrovskej přínos. Jednou týdně vysávám klasickým vysavačem, protože Roomba se přes/na nějaký překážky nedostane (schody).
Zajímá tě něco konkrétního?
Mám Sencor - rok byl perfektní, pak děsně zeslábla baterka. Náhradní baterie vydržela na plný kolík tak 2 týdny, pak spadla taky. Takže teď vysavač luxusuje maximálně 20 minut v kuse, víc nevydrží. To je tak na 1 pokoj. Suma sumárum - vysavač je zatím bezporuchový, uklízí dobře (pravda, odzkoušeno jen na hladkých podlahách, do koberce se mi zamotal), jen ta baterka mě séře. Novou už kupovat nebudu, za ty prachy se fakt nevyplatila. Až odejde komplet, půjdu do jiné značky.