Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobry den mela bych takovy dotaz napadlo me ze bych prala pro lidi jen tak pro par z mesta je to dobry napad? Popr. Potrebuji nejake povoleni atd dekuji…
@pikola píše:
Oni nemaj pracku? co spis zehlit?
Taky mně to praní nějak nejde do hlavy..
Napadlo mi to samé (i když i tací jsou)… a jinak myslím, že žádné povolení nepotřebuješ, ale ŽL ano.
Prani je blbost, není s tím žádná práce, jen naplnit pračku, nasypat prášek, nalít avivaz a zmacknout cudlik, po vyprani jen prádlo pověsit. Žehlení to už je jiný level ![]()
To leda nějakým bezdomovcům, co nemají pračku, ale ti za to nedají peníze, ae max krabicák ![]()
Tak prádelny fungují, ovšem to už je trochu vyšší level než domácí praní.. leda nějakým starým lidem, co je pro ně fuška naložit, vyložit, pověsit, sundat, vyžehlit.. ale ti na to nebudou mít:-)
Ja teda nevim, jestli na to potrebujes povoleni nebo tak, ale osobne bych do toho nesla.Muze se stat, ze jim obleceni zabarvis nebo jinak znehodnotis a budou to chtit zaplatit.
Zkousela to jedna znama a jedna „zakaznice“ ji porad rikala a pouzivate na to tena ten pripravek ktery jsem vam rikala? A vyparala jste to na spravnou teplotu? nakonec toho nechala.
@petulilinka jen pro zajímavost - už máš nějaké potenciální klienty?
Myslím, že je to blbost, s tím není žádná práce. To jsem spíš slyšela o žehlení.
Ale teda prvně jsem myslela, že sháníš nějaké přání pro lidi, že jde o praní jsem pochopila až podle prvního příspěvku. ![]()
@ivana-domca píše:
Prani je blbost, není s tím žádná práce, jen naplnit pračku, nasypat prášek, nalít avivaz a zmacknout cudlik, po vyprani jen prádlo pověsit. Žehlení to už je jiný level
Ja bych obcas potrebovala nekoho, kdo za me to pradlo ze susaku sunda ![]()
Tak pokud delas uklizecku, hodis u nich pracku, zapnes, hodis do susicky a nektere kousky vyzehlis, tak proc ne.Ale ty jsi chtela nekomu prat? Vyzvednout si spinave pradlo a dovest jen vysusene? To je blbost.To i ja, liny clovek vyperu a nevadi mi to. A pokud by si prala vice lidem, tim padem pro usetreni dala srejne kousky k sobe, jak poznas, komu patri
.Mozna, kdyby sis udelala fotodokumentaci
.
@Cuddy píše:
Ja bych obcas potrebovala nekoho, kdo za me to pradlo ze susaku sunda
za mě by to někdo měl občas i pověsit ![]()