Praní pro lidi - potřebuji povolení?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11.4.14 20:17

Prani pro lidi

:think: Dobry den mela bych takovy dotaz napadlo me ze bych prala pro lidi jen tak pro par z mesta je to dobry napad? Popr. Potrebuji nejake povoleni atd dekuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35732
11.4.14 20:20

Oni nemaj pracku? co spis zehlit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1201
11.4.14 20:20
@pikola píše:
Oni nemaj pracku? co spis zehlit?

Taky mně to praní nějak nejde do hlavy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35732
11.4.14 20:21

Třeba je to přání :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101523
11.4.14 20:21

Napadlo mi to samé (i když i tací jsou)… a jinak myslím, že žádné povolení nepotřebuješ, ale ŽL ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
11.4.14 20:23

Prani je blbost, není s tím žádná práce, jen naplnit pračku, nasypat prášek, nalít avivaz a zmacknout cudlik, po vyprani jen prádlo pověsit. Žehlení to už je jiný level ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1201
11.4.14 20:24

@pikola taky mně to napadlo… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
11.4.14 20:25

To leda nějakým bezdomovcům, co nemají pračku, ale ti za to nedají peníze, ae max krabicák :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
11.4.14 20:27

Tak prádelny fungují, ovšem to už je trochu vyšší level než domácí praní.. leda nějakým starým lidem, co je pro ně fuška naložit, vyložit, pověsit, sundat, vyžehlit.. ale ti na to nebudou mít:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
11.4.14 20:28

Ja teda nevim, jestli na to potrebujes povoleni nebo tak, ale osobne bych do toho nesla.Muze se stat, ze jim obleceni zabarvis nebo jinak znehodnotis a budou to chtit zaplatit.
Zkousela to jedna znama a jedna „zakaznice“ ji porad rikala a pouzivate na to tena ten pripravek ktery jsem vam rikala? A vyparala jste to na spravnou teplotu? nakonec toho nechala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
11.4.14 20:28

@petulilinka jen pro zajímavost - už máš nějaké potenciální klienty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
11.4.14 20:29

Myslím, že je to blbost, s tím není žádná práce. To jsem spíš slyšela o žehlení.

Ale teda prvně jsem myslela, že sháníš nějaké přání pro lidi, že jde o praní jsem pochopila až podle prvního příspěvku. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30913
11.4.14 20:35
@ivana-domca píše:
Prani je blbost, není s tím žádná práce, jen naplnit pračku, nasypat prášek, nalít avivaz a zmacknout cudlik, po vyprani jen prádlo pověsit. Žehlení to už je jiný level ;-)

Ja bych obcas potrebovala nekoho, kdo za me to pradlo ze susaku sunda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
11.4.14 20:37

Tak pokud delas uklizecku, hodis u nich pracku, zapnes, hodis do susicky a nektere kousky vyzehlis, tak proc ne.Ale ty jsi chtela nekomu prat? Vyzvednout si spinave pradlo a dovest jen vysusene? To je blbost.To i ja, liny clovek vyperu a nevadi mi to. A pokud by si prala vice lidem, tim padem pro usetreni dala srejne kousky k sobe, jak poznas, komu patri :think:.Mozna, kdyby sis udelala fotodokumentaci :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
11.4.14 20:37
@Cuddy píše:
Ja bych obcas potrebovala nekoho, kdo za me to pradlo ze susaku sunda :)

za mě by to někdo měl občas i pověsit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný