Praní pro lidi - potřebuji povolení?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6257
11.4.14 20:43

Sousedka zehli, jako cas hodit pradlo do pracky ma kazdy ale to zehleni nemusi byt spatny :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3932
11.4.14 21:15

To spíš komplet služba, vyzvednout koš špinavého prádla a vrátit vyprané a vyžehlené :nevim: Jen teda než posílat někam špinavé spodní prádlo, to bych si ho vyprala sama, chápala bych to třeba u košil, ale tolik potenciálních zákazníků, aby se to rozjelo asi nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
11.4.14 21:50

Já peru ráda, i věsím, ale zásadně nažehlím. Dětem a sobě skládám do skříně, manželovi dělám hromadu a jednou za čas to už musím vyžehlit, jinak by neměl v čem jít do práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
11.4.14 22:26

Prát je blbost… něčí špinavý ponožky a nedej Bože „nečím“ zašpinění spodní prádlo :poblion: :poblion: :poblion:

žehlení je dobrý nápad :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ve-ru
11.4.14 23:17

No já nesnáším věšení prádla, takže bych tuto službu ocenila…ALE nedokážu si představit, že se mi kdokoli hrabe v použitém spodním prádle, to bych asi nepřekousla :think:

• Citovat
  • Upravit
2325
11.4.14 23:25

Taky myslím že už má každý pračku, spíš to žehlení třeba velké věci nebo starší už na to nemají energii.

Jinak živnost je to tato:
Praní pro domácnost, žehlení, opravy a údržba oděvů, bytového textilu a osobního zboží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
12.4.14 11:20
@Ve-ru píše:
No já nesnáším věšení prádla, takže bych tuto službu ocenila…ALE nedokážu si představit, že se mi kdokoli hrabe v použitém spodním prádle, to bych asi nepřekousla :think:

Věšení je vopruz, kup si sušičku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ve-ru
12.4.14 14:22
@Gina108 píše:
Věšení je vopruz, kup si sušičku ;)

No, jedině, že bysme to doma přifoukli :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek