Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Sousedka zehli, jako cas hodit pradlo do pracky ma kazdy ale to zehleni nemusi byt spatny ![]()
To spíš komplet služba, vyzvednout koš špinavého prádla a vrátit vyprané a vyžehlené
Jen teda než posílat někam špinavé spodní prádlo, to bych si ho vyprala sama, chápala bych to třeba u košil, ale tolik potenciálních zákazníků, aby se to rozjelo asi nebude.
Já peru ráda, i věsím, ale zásadně nažehlím. Dětem a sobě skládám do skříně, manželovi dělám hromadu a jednou za čas to už musím vyžehlit, jinak by neměl v čem jít do práce.
Prát je blbost… něčí špinavý ponožky a nedej Bože „nečím“ zašpinění spodní prádlo
![]()
žehlení je dobrý nápad ![]()
No já nesnáším věšení prádla, takže bych tuto službu ocenila…ALE nedokážu si představit, že se mi kdokoli hrabe v použitém spodním prádle, to bych asi nepřekousla ![]()
Taky myslím že už má každý pračku, spíš to žehlení třeba velké věci nebo starší už na to nemají energii.
Jinak živnost je to tato:
Praní pro domácnost, žehlení, opravy a údržba oděvů, bytového textilu a osobního zboží
@Ve-ru píše:
No já nesnáším věšení prádla, takže bych tuto službu ocenila…ALE nedokážu si představit, že se mi kdokoli hrabe v použitém spodním prádle, to bych asi nepřekousla
Věšení je vopruz, kup si sušičku ![]()
@Gina108 píše:
Věšení je vopruz, kup si sušičku
No, jedině, že bysme to doma přifoukli
![]()