Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Sice na páteční odpoledne nudné téma, ale když už jsem manžela dokopala vyndat sprchový kout, protože měl prasklou plastovou vaničku, nevíme, kde sehnat „levně“ nový sprchový kout. Myslela jsem si, jak to bude snadné a není. Na internetu jsme našla vše z Polska a ve specializovaném obchodě /Siko/ mi to zase přijde hrozně drahý. máme rozměl 80×80 a chtěla bych skleněný něco takového http://aukro.cz/…9981003.html. Nemáte zkušenost s těmi polskými sprcháči? Děkuji
Kupovali jsme v Hornbachu a máme vaničku rovnou i na koupání. Perfektní věc. Prostě ta vanička je vyšší a funguje rovnou jako vana. Nikdy jsem netušila, že se taková věc vyrábí.
@Netrpělivá A jaká je cena prosím, to zní dobře. My právě máme ještě druhý /lepší/ sprchový kout a velikou vanu, tak se nám do sprcháče v „pracovní“ koupelně nechce moc investovat. ale zase když je tu návštěva, tak jde do spodní koupelny, tak to musí nějak vypadat:-)
@andice Ty polské bych moc nekupovala. Nejlepší by bylo kdyby jste zašli někam do koupelnového studia. Tam vám dají na výběr více možností v různých cenových relací a určitě kvalitnější. Přítel dělá v koupelnovém studiu a velkoskladu pro ČR. Nejhorší jsou ty z různých Avexů a hyper super, ale jasně pokud nechcete do toho něco investovat. Zkusila bych to koupelnové studio a kdyby ceny, které vám nabídnou (ikdyž je to lepší kvalita) vám nebudou sedět, tak bych teda v krajním řešení zajela do těch super hyper bauhausů atd…
Tady na fotce už je zvenku obložený, jinak v ceně (do 6 tisíc) je plastový bok, to jsme my nechtěli. Jistil to ytong a obklad z dlaždic, co jsme měli zbytkové na půdě. Cenu zjistím od manžela, ale bylo to kolem těch 6 tisíc, zhruba před 2 měsíci, v Hornbachu. Zástěna taky v ceně.
Vypadá to opravdu moc pěkně
V Hornbachu jsem ještě nebyla, ale napadlo mi, že by se tam dalo vybrat. Děkuji moc! Akorát my bychom chtěli ty zaklapávací dvířka, ty zašoupávací se strašně blbě čistí.