Dubaj výlety od CK - ceny??

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
209
22.1.23 20:25

Dubaj výlety od CK - ceny??

Ahoj všem, někdy na podzim tohoto roku bychom s přítelem chtěli zavítat do Dubaje, poletíme s cestovkou, takže jídlo, doprava, ubytko v ceně. Jsme ale hodně aktivní. Zajímá mě, kolik peněz je potřeba mít sebou na fakultativní výlety které pořádá CK, jelikož jednotlivé cestovní kanceláře tohle moc neuvádí, nikde jsem o cenách nic nenašla :nevim: tak je asi nejlepší zeptat se někoho, kdo tam třeba byl, a ví, kolik a co ho stálo, ať vím případně na co se mám připravit, zda tu má někdo zkušenost. :think:
Ale je mi jasné, že mít sebou kartu asi nebude na škodu :D Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15056
22.1.23 20:47

My jsme v Dubaji přes cestovku, ale tam už jsme se pohybovaly po vlastní ose. Není potřeba organizované vylety, dá se využít taxi, nebo metro. My jsme projely celou Dubaj, vše co jsme chtěly vidět jsme viděly. Peněz se za různé vstupy a všechno kolem utratí dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
22.1.23 20:50

Byla jsem v Dubaji vloni před Vánocemi. Platila jsem všude kartou. Vstupy na atrakce doporučuji zarezervovat online - lepší ceny. Např na Burj Khalifa namístě pro 2 osoby skoro 2 tisíce Kc. Některé atrakce např Future muzeum chce rezervovat dopředu, my to za týden nestihli. Taxíky jsou tam relativně levné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí