Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Co jsem zažila, tak pod 30 to nešlo. I v lednu bylo 28 st.. v létě může být i 50
v Egyptě zimu fakt nemají
Byli jsme teď přelom listopad prosinec. Měli jsme Egypt Marsa Alam. Teplota kolem 30 přes den, ráno a večer bylo chladněji ale řekla bych ze to bylo dost příjemné. Moře bylo studenější ale nic v čem by se nedalo koupat. Bazény v areálů byli ale vyhřívané takže dost teple ![]()
Byli jsme v Tunisku zacatkem cervna. Na vylete jsem snesla dziny a mikinu
Zadny velky hyc nebyl. Teploucko ano, ale cca 25stupnu prumer, max cca 28stupnu a obcas i vitr teda.. Vecer chladno celkem dost, klimatizaci jsme i vypinali. V tunisku je ta letni sezona sice nekdy od kvetna ale moc bych tomu neverila. Znova bych takhle brzo nejela.. Celkove uz bych do tuniska asi nejela, a to jsme byli v Iberostaru.. Mam rada u more opravdu vedro a slunce co opálí. Domu jsem prijela,,opalena” jak z mácháče
Byli jsem v mahdie. Jedine plus byl poloprazdny hotel. V Egypte bude teplo si myslim o dost vetsi, ale osobni zkusenost s egyptem nemam. Hodne stesti! ![]()
@nickanonym píše:
Byli jsme v Tunisku zacatkem cervna. Na vylete jsem snesla dziny a mikinuZadny velky hyc nebyl. Teploucko ano, ale cca 25stupnu prumer, max cca 28stupnu a obcas i vitr teda.. Vecer chladno celkem dost, klimatizaci jsme i vypinali. V tunisku je ta letni sezona sice nekdy od kvetna ale moc bych tomu neverila. Znova bych takhle brzo nejela.. Celkove uz bych do tuniska asi nejela, a to jsme byli v Iberostaru.. Mam rada u more opravdu vedro a slunce co opálí. Domu jsem prijela,,opalena” jak z mácháče
Byli jsem v mahdie. Jedine plus byl poloprazdny hotel. V Egypte bude teplo si myslim o dost vetsi, ale osobni zkusenost s egyptem nemam. Jinak doporucuju Iberostar selection royal el Mansour, top hotel. Hodne stesti!
V Egyptě jsem byla kolem půlky května, teploty 39-42
V Tunisku jsem byla několikrát v druhý půlce června a bylo fakt horko. V květnu by myslím mohlo být ok, ale moře bude studené, řekla bych.
@MiaBea Je teda pravda ze my tam byli zacatek cervna a nic moc teplo. Kdyz jsme prileteli domu, v Tunisku zacaly 30+
![]()
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jaká bývá teplota vzduchu a moře v Tunisku a Egyptě v květnu nebo podzim září, říjen. Jestli už se nechá koupat v moři celý den, nebo je spíš ještě studené. V hlavní sezóně jet nechceme, protože už bývá většinou dost vedro a sluníčko dost pálí, přítel by se hned spálil. Tak by mě zajímalo jaké zkušenosti máte vy. Jestli by ste mi případně doporučili nějakou oblast nebo hotel. Nechceme zrovna tu nejlevnější dovolenou, ale ani tu nejdražší. Nejlépe hned u moře all inclusive.
Předem moc děkuji za odpovědi a nějaké doporučení.