Porod duben 2015

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
977
1.3.15 19:41

Ja mam termin 7.4 muj ma 5.4 narozky tak to bude darecek :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
1.3.15 19:42

@VerousekVracov To rozhodně bude. :) A gartuluju. :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
2.3.15 05:52

A jak ste na tom s balením holky? Já to mám teda zatím jen mišmaš naházený v dětské postýlce jak si na něco vzpomenu, kdyby byla nouzovka tak to do něčeho nahází i manžel :) Ale jinak to pořád odkládám na dobu, až po předporodním kurzu.. Kterej proběhne až za 14 dní, abych to dobalila podle aktuálních informací..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
2.3.15 06:06

Podle letaku z porodnice uz mam vse sbaleno. V postylce veci ktere pak pritel priveze az pujdeme domu tak obleceni pro maleho a pro me.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
2.3.15 06:18

@VerousekVracov Taky mám leták, ale bůhví jak dlouho není aktualizovanej :) A co bereš sobě na sál za jídlo a přítelovi nebo manželovi? :) Teda my jíst nemůžem, ale prý kousek sušenky, nebo čokolády a v průběhu porodu hroznovej cukr můžem a pak taky pít aspoň trochu smíme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
2.3.15 06:34
@Trinetka píše:
@VerousekVracov Taky mám leták, ale bůhví jak dlouho není aktualizovanej :) A co bereš sobě na sál za jídlo a přítelovi nebo manželovi? :) Teda my jíst nemůžem, ale prý kousek sušenky, nebo čokolády a v průběhu porodu hroznovej cukr můžem a pak taky pít aspoň trochu smíme..

To vubec neresim :D hahaha fakt jsi me dostala po ranu :pankac: pochybuji ze budu mit cas myslet na jidlo nebo mit chut. A automat se susenkama je na patre kde je porodni sal kdyztak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
2.3.15 06:38

@VerousekVracov to já se teprve juknu :) Tak nemyslím, že přímo ke konci porodu budu myslet na žrádlo :-D Ale porod může trvat i víc jak 24 hodin :) A v porodce jídlo nedostanem :) Já si něco vzít ale i tak určitě musím, páč na hlad je mi pěkně blbě.. Sice vím, že některý maminy i blinkaj :) ale já to mám zaručený :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
2.3.15 07:45

Ja doufam ze mi praskne voda a jdu rodit :D vsichni me strasi ze s mym tempem zivota kdy v 35tt na materske jeste chodim par hodin v tydnu do prace, taham vikendove nakupy, cvicim stale a denne se venuji prochazkam budu rodit jedna radost tak uvidime, kdyz ne tak ten automat to jisti, maj tam bebecka moje oblibene :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
2.3.15 09:51

To my už máme vše nachystaný. :D Ráno jsem trošku tvrdší břicho a přítel byl z toho na prášky. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
2.3.15 09:57

@karottkaa To mě právě tvrdne celkem často.. Ale zase povolí.. Tak sem to neřešila..

@VerousekVracov a manža nebo přítel s tebou u porodu nebude? :) nebo toho pošleš až bude mít hlad něco ulovit? :) (kantýna a taak)

U nás v porodce je právě v nočních hodinách zavřená, tak furt přemýšlím, co je dost trvanlivý na to, abych to akutně nemusela řešit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
2.3.15 09:57

Já nemám do porodnice nachystané nic a v případě, že by to bylo nutné dřív než očekávám, tak naházím do tašky košile, župan, přezůvky a vlhčené ubrousky a můžu jet. Zbytek může dovézt manžel. Navíc v porodnici, kde se chystám rodit mají porodnické vložky i plenky atd. pro mimčo, takže to řešit nemusím. Jinat TP mám 27.4. A přitom, kdy na svět přišly ostatní děti fakt nepočítám, že budu rodit nějak dramaticky dřív. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
2.3.15 09:59

@MisaHanuska tak to máš teoreticky ještě hodně času i tak :) U nás právě mám pro mimčo brát jen plíny a ubrousky a milion věcí pro sebe :) Hlavně že ručník a podobně nestíhá schnout jak se člověk furt sprchuje :) Tak řeším dilema :-D Kolik teda vlastně vezmu ručníků.. Do toho ještě dlouhý vlasy :-D Takže spešl ručník ještě na vlasy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
2.3.15 10:13
@Trinetka píše:
@karottkaa To mě právě tvrdne celkem často.. Ale zase povolí.. Tak sem to neřešila..

@VerousekVracov a manža nebo přítel s tebou u porodu nebude? :) nebo toho pošleš až bude mít hlad něco ulovit? :) (kantýna a taak)

U nás v porodce je právě v nočních hodinách zavřená, tak furt přemýšlím, co je dost trvanlivý na to, abych to akutně nemusela řešit :)

Bude, ale on je mega nervák, takže pochybuji, že by měl hlad, když jsme jeli dopoledne na pohotovost jen kvůli tomu, že me píchalo v podbřísku tak byl tak na nervy, že ještě po příjezdu i když bylo vše ok celý den nic nejedl, takže pochybuji, že jídlo bude to na co bude myslet, kdyžtak to řeší opět automat, mají tam i bagety, ale na to jsem si jistá na 99% že u něho nedojde vůbec pomyslt na jídlo. Pak písnu jestli to tak bylo :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
2.3.15 10:16

@VerousekVracov :lol: Tak to jo :-D můj je taky takovej nervovější typ :) Ale veřím, že když to bude na dlouho, rád si něco normálního dá :) A bagety.. No vím jak to bylo u nás v práci :-D v 10 hodin přijel doplňovač :-D dal tam 10 baget a v 10.15 už tam žádná nebyla :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
2.3.15 11:03

Tak já jsem jídlo ani u jednoho porodu neřešila. Ono je teda pravda, že ty poslední dva probíhaly stylem po 20h příjezd do porodnice a 21:35 dítě venku, takže tatínek si ho pochoval a upaloval domů za staršíma dětma, takže se mohl klidně dojíst doma :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí