Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky holky. Ozvěte se všechny co mají rodit v dubnu. Já jsem 9+3 a včera jsem dostala průkazku. Tak se ozvěte =o)
Ahoj, já jsem zítra 9tt, jinak jestli chceš, tak si můžeš podat žádost do nějaké skupiny, myslím, že na dubňátka tu už asi 2 budou. Průkazku teda ještě nemam, nevim kdy mi jí dr. dá, ve středu jdu na KO, tak jsem zvědavá.
jojo díky už jsem si zažádala =o). jsem tu dnes poprvé a vůbec se tu nevyznám víš =o). a co je KO? =o)
SabinaKolingerova píše:
jojo díky už jsem si zažádala =o). jsem tu dnes poprvé a vůbec se tu nevyznám víš =o). a co je KO? =o)
kontrola ![]()
Do které sis podala žádost? Já budu možná v Dubnu 2012, zatím jsem řekla, že dřív jak ve 12tt a po NT screeningu nikam nejdu.
Petule určitě tam budeš
Už se na tebe těšímme a na ostatní samozžejmě taky ![]()
Anet, to víš, že přijdu
Kolikrát mam chuť na pozvánku kliknout, protože mi tam bije do očí, ale zatím odolávám
![]()
Pettul už jsi skoro ve 12tt, tak přijď, bude nás víc, nebudeme se bát vlka nic ![]()
Juli, jestli je 9tt skoro 12ctý, tak to jsem asi ve škole hodně zameškala ![]()
to už se právě překulí, ani nevíš jak, tak je jednou, jestli se přidáš teď nebo potom ![]()
Juli, mě tenhle týden vůbec neutíkal! Byla sobota, já v 8tt, je pátek a já v 8+1
, dny letěly, ale ty dny se k tý 8čce vůbec nechtěly přičítat no a konečně! zítra 9tt, takže pochybuju, že by se to tak rychle překulilo, já se přidám až po NT ![]()
Ahojky jsem v dubnu 2012 =o). a na kontrolu jdeš teda zítra? tak to budu držet palce. Já jdu na screening 3.10. to už budu ve 12t. ![]()