Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky maminky,
zakládám tuto diskuzi,protože mám termín podle kalkulaček 30.4. a 1.5.2012.Našla jste některá v průběhu července a srpna také //?Přijďte si popovídat,jak se cítíte,o svých obavách i radostech ![]()
Hledala jsem tu diskuzi tak nějak mě na tělo
A žádná s tímhle termínem tu není-jen březen a duben a tam už jsou holčiny ve vyšším stadiu a pak je tu květen,ale já to mám tak nějak na hranici. ![]()
Momentálně jsem 7+4,srdíčko po dnešní kontrole vím,že bije a tak trochu se mě ulevilo.
Před rokem zamlklý potrat,takže obavy mám neustále…
Ahoj, mě to vychází na 9.5. podle MS a kalkulaček na netu. U dr jsem zatím nebyla, jdu až 26.9 a to bych měla být 8+0tt. Strach mám taky, neboť jsem v červnu potratila v 9tt, takže se teď bojím.
Ahojky,no tak tomu vážně rozumím.Já u doktorky byla už několikrát.5.9.jsem totiž odjížděla na dovolenou a museli jsme zjistit zda není mimoděložně.Naštěstí nebylo a další kontrolu jsem měla naplánovanou na dnešek.Takové nervy jako já bych nepřála nikomu
Ale potěšila mě,je tam a tep jsem viděla i já.A má prý cca půl centimetru ![]()
Právěže to co jsme zažily v nás zanechalo stopu a já nevím jak ty,ale nedokážu si to užívat jako to před tím ![]()
PetkaK píše:
Ahoj, mě to vychází na 9.5. podle MS a kalkulaček na netu. U dr jsem zatím nebyla, jdu až 26.9 a to bych měla být 8+0tt. Strach mám taky, neboť jsem v červnu potratila v 9tt, takže se teď bojím.
mari 1912 - jestli chceš zajdi k nám, to nevadí že jsi na přelomu, stejně nakonec každej porodí jinak a různě. U prvního děcka jsme ve skupině byly holky jen s termínem v červnu a nakonec tam máme děti od půlky května do půlky června.
Najdeš mě ve skupinách uzavřených skupinách a tam skupina „Dubňátka 2012“ Požádáš o vstup a já tě povolím, teda samo pokud chceš, ale klidně mezi nás zajdi.
To že jsi kousek šoupnutá nám nevadí. ![]()
Je pravda,že ten termín porodu je takový neurčitý viď?Může to být klidně dřív a klidně i později…
Právě, někdo porodí klidně i o 14 dní dřív a pořád to je bráno jako v termínu a někdo i víc jak týden přenáší takže být dvě ženské se stejným termínem klidně mezi miminkama bude nakonec měsíc rozdíl.
Já první děcko rodila o týden dřív takže porodit o týden dřív i te´d už to bude březňátko, ale fakt je to fuk, to jsou detaily. ![]()
Já měla tu mojí první skoro na den přesně podle termínu.O dva dny dřív…
Ty jsi Lojzi v jasných květňátkách
Právěže já byla taková zmatená kam se zařadit a tak jsem i s holkama co mají termín březen duben,ale jsou moc napřed ![]()
Lojzička píše:
mari nebo pojď za nám květňátka 2012
ahoj. Jsem dneska přesně v 17tt. Chci se zeptat, zda jsou normální bolesti břicha. Bolí mě už min. 14 dní, ale není to bolest, jako když to mám dostat, spíš píchání v podbřišku. Minulý týden jsem byla v poradně, udělala UZ a bylo vše v pořádku, řikala, že srdíčko miminku bije. Tak od té doby na to pořád myslím a řikám si, jestli ty bolesti jsou fakt v pořádku. Mám strach, aby se něco nestalo.