Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Pajik 76 píše:
Přesně. Je to dlouhá cesta plná překážek![]()
Nicméně dva dny po termínu MS už bych čekala „dálnici“ popravdě.
Proto se nemá tak brzy testovat.
když ženy neví o biochemickém těhotenství, tak si ušetří „trauma“… I když každá to snáší jinak…
Hele nemusí to být vždy. U prvního těhotenství jsem to měla tak, že jsem cca 3 dny špinila, pak konec. Hned jsem si dělala test a vyšel mi negativní. Tedy nezkoumala jsem, jestli je vidět duch či ne, protože v té době jsem nic nevěděla o lovení duchů na testech. Takže jsem ho jako negativní hodila do koše a jela dál. Nicméně mi v té době začínalo období alergie, tak jsem si cca týden na to dělala pro jistotu další test (abych si mohla s klidným svědomím vzít léky na alergii), no a ten už byl pozitivní. Těhotenství prosperující a bezproblémové…
![]()
U druhého jsem v den očekávané MS tu dálnici měla…
Je to dost individuální, jedna takového ducha má už několik dnů před očekávanou MS, jiná i několik dní po… Tak proč hned takové komentáře.
No a ten uštěpačný komentář jiné uživatelky už ani nekomentuju. Pochopím to v případě, pokud sem někdo dá viditelně negativní test s dotazem, jestli tam toho ducha vidí jen ona nebo i ostatní… Ale tady ten útok je zcela zbytečný…
Jinak zakladatelko, tiše gratuluji
a přeji ať těhotenství prosperuje
![]()
Tady zakladatelka. Děkuji všem milým autorům komentářů.
k negativním se nebudu vyjadřovat.
Jen pro upřesnění, menstruaci jsem vždy dostávala k 10. dni v měsíci. Minulý měsíc jsem měla týden zpoždění. Tak jsem počítala tento měsíc opět 10. a nic. A 17. také nic. Proto jsem si dnes dělala těhotenský test a vyšel tak jak vyšel. Doma ducha vidíme ale chvíli ještě počkáme protože s prvním dítětem jsem měla negativní test ještě v 6. týdnu těhotenství, takže jim tak nějak úplně nevěřím
dokud nebudu rodit ![]()
@BeNiPe
Tak to se klidně posměj, když Ti to udělá radost..
Já jsem potratila v 17tt. Teď kdybych měla doma takový krásný test jako tady zakladatelka, tak bych byla štěstím bez sebe.. a ano sama sobě bych přála krásné těhotenství.. i kdybych mela v ruce jen tento test..