Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ano je tam. A myslim si, že ta slabá čárka je dost viditelná ![]()
Mela by si misto testu koupit bryle. Takove stupidni dotazy
jeste k tomu dalsi nove zalozene tema vidite ducha? no potes
@Anonymní píše:
@migmina pardon jestli se Vás to dotklo.brýle nosím
Tak asi male dioptrie. Tu slabou carku nevidis, ze musis zakladat novou diskuzi? je jich tu milion rozjetych
@migmina píše:
Tak asi male dioptrie. Tu slabou carku nevidis, ze musis zakladat novou diskuzi? je jich tu milion rozjetych
Tak se zase uklidnime a nebudeme z toho dělat zbytečné drama ne? No boooze, tak se zeptala, nemusíme ji hned za to ukamenovat ne?
![]()
@Skaiqy píše:
Tak se zase uklidnime a nebudeme z toho dělat zbytečné drama ne? No boooze, tak se zeptala, nemusíme ji hned za to ukamenovat ne?![]()
Děkuji Vám.
![]()
Já tam taky vidím víc stínů. Vcelku neprůkazný test
Holky zajímalo by mne, co máte z toho lovení duchů? Vždyt´v tak časném stadiu, pokud teda je, není nic jisté ![]()
@migmina mě by jenom zajímalo proč tu diskuzi otevíráte když vám vadí, přece když mě to nezajímá tak do té diskuze nelezu. Uštěpačné poznámky si můžu nechat od cesty.
Ja tam vidím krásnou čárku. Moc gratuluju a přeji krásné těhotenství ![]()
Já se vždycky musím smát, když tady dá uživatelka fotku ducha a některé hned přeji krásné těhotenství a pomalu gratulují k porodu…
![]()
@BeNiPe píše:
Já se vždycky musím smát, když tady dá uživatelka fotku ducha a některé hned přeji krásné těhotenství a pomalu gratulují k porodu…![]()
Přesně. Je to dlouhá cesta plná překážek ![]()
Nicméně dva dny po termínu MS už bych čekala „dálnici“ popravdě.
Proto se nemá tak brzy testovat.
když ženy neví o biochemickém těhotenství, tak si ušetří „trauma“… I když každá to snáší jinak…
Ale s tím, že se tu zbytečně furt dokola zakládá stejné téma tedy souhlasím.
Dobrý den. Co si myslíte o tom co vidím. Vidím to jen já?? Dva dny zpoždění,