Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ja ho vidim
Nicmene na mem prikladu je videt, ze “duch” nic neznamena.. dnes jsem to dostala…
No jasný to je jasný že člověk nikdy neví jak to dopadne já to taky tak beru akorát za týden jedeme na dovolenou a i proto jsem si dělala ten test že bych opravdu nerada na dovolené měla menstruaci chtěla jsem si pořídit léky na oddálení a vzhledem k tomu že jsem nebrala žádnou antikoncepci tak zkusila test a vykouklo tohle tak uvidím v sobotu zkusím další
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat jestli by mi test už něco ukázal teď bych měla být cca 9dpo ovu jestli dobře počítám, byla mezi 12-17.6.21. už druhý den mám strašně citlivé bradavky a těžká prsa, poboliva mě hlava, občasné zamotání hlavy, tlak a píchání v podbřišku, začali jsme se teprve s přítelem snažit, myslíte že by to hned na poprvé vyšlo? ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat jestli by mi test už něco ukázal teď bych měla být cca 9dpo ovu jestli dobře počítám, byla mezi 12-17.6.21. už druhý den mám strašně citlivé bradavky a těžká prsa, poboliva mě hlava, občasné zamotání hlavy, tlak a píchání v podbřišku, začali jsme se teprve s přítelem snažit, myslíte že by to hned na poprvé vyšlo?
Jak to dopadlo?
@Anonymní píše:
@quera dnes se mrcha rozjela
Jejda, to mě mrzí
Já to tak teda mám také každý měsíc, strašně doufám, že jsem z těch, kterým se prostě jen tt neukázal dost brzo. Ale už za pár dní máte novou příležitost, tak přeji, ať je tato mrcha na dlouhou dobu poslední
![]()
Ja ho vidim
Nicmene na mem prikladu je videt, ze “duch” nic neznamena.. dnes jsem to dostala…