Duch 9 DPO

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
24.6.21 15:20
@lovean píše:
Chci se zeptat je tam něco teda já tam vidím přítel ne ale já teda nevím kolik dní jsem od ovulace ani kdy mám dostat menstruaci mám cyklus 30-40 dní většinou test jsem si nedělala ze zvědavosti ale měla jsem důvod

Ja ho vidim :-)
Nicmene na mem prikladu je videt, ze “duch” nic neznamena.. dnes jsem to dostala…

• Citovat
  • Upravit
7997
24.6.21 16:00
@Anonymní píše:
Ja ho vidim :-)
Nicmene na mem prikladu je videt, ze “duch” nic neznamena.. dnes jsem to dostala…

No jasný to je jasný že člověk nikdy neví jak to dopadne já to taky tak beru akorát za týden jedeme na dovolenou a i proto jsem si dělala ten test že bych opravdu nerada na dovolené měla menstruaci chtěla jsem si pořídit léky na oddálení a vzhledem k tomu že jsem nebrala žádnou antikoncepci tak zkusila test a vykouklo tohle tak uvidím v sobotu zkusím další

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.6.21 00:10

Možné těhotenství

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat jestli by mi test už něco ukázal teď bych měla být cca 9dpo ovu jestli dobře počítám, byla mezi 12-17.6.21. už druhý den mám strašně citlivé bradavky a těžká prsa, poboliva mě hlava, občasné zamotání hlavy, tlak a píchání v podbřišku, začali jsme se teprve s přítelem snažit, myslíte že by to hned na poprvé vyšlo? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2481
30.6.21 17:02
@Anonymní píše:
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat jestli by mi test už něco ukázal teď bych měla být cca 9dpo ovu jestli dobře počítám, byla mezi 12-17.6.21. už druhý den mám strašně citlivé bradavky a těžká prsa, poboliva mě hlava, občasné zamotání hlavy, tlak a píchání v podbřišku, začali jsme se teprve s přítelem snažit, myslíte že by to hned na poprvé vyšlo? :nevim:

Jak to dopadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.6.21 17:06

@quera dnes se mrcha rozjela :,(

• Citovat
  • Upravit
2481
30.6.21 17:26
@Anonymní píše:
@quera dnes se mrcha rozjela :,(

Jejda, to mě mrzí :,( Já to tak teda mám také každý měsíc, strašně doufám, že jsem z těch, kterým se prostě jen tt neukázal dost brzo. Ale už za pár dní máte novou příležitost, tak přeji, ať je tato mrcha na dlouhou dobu poslední :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí