Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Myslím, že je to spíš vsugerované. Na testu by byl už aspoň duch.
Máš zpoždění a test je negativní, moc bych se na těhotenství nespolehala. Spíš jsou to nervy, nedočkavost. I když, co já vím, třeba to klapne ![]()
Nemyslím si, že jsi těhotná. Jak se píše výše, na testu by byl alespoň duch. Další test zkusit můžeš ![]()
I kdyby byla ovulace třeba 20DC, tak už teď (nebo v ten 35DC) by byl těhotenský test pozitivní. A těhotenské příznaky způsobuje hormon hCG, ten detekuje test.
Měla jsem to teď podobně zpoždění test negativni navalovani smrady bolest bricha prsou…ms prisla skoro o 14dni dyl asi z počasí
Testem nic nezkazis
Děkuju moc všem! Já bych byla raději, kdyby to teď ještě nebylo 😄
Ahoj dámy, mám dotaz…
Mám deseti měsíční holčičku a pořád pravidelně kojím. Poslední MS jsem měla 21.5. cyklus mívám většinou těch 28/30 dní, od porodu mi v únoru už jednou MS vynechala, ale to jsem byla klidná, protože neproběhl žádný sex. No a k věci, teď sem očekávala MS 20.6. - 22.6., tudíž když přítel dvacátého přišel, že jako něco bude a jestli může „do mě“ tak sem řekla, že jo, pač sem si myslela, že mám už dávno po ovulaci, takže pohodička. No jo, jenže co čert nechtěl, najednou bylo 30teho a nikde nic, což sem začala trochu nervačit a už si plánovala gyndu 🙏
nicméně večer těsně než jsem šla spát najednou MS došla, a když sem počítala kdy teda měla proběhnout ovulace, tak poslední den ovulačního období vycházel právě na toho 20.6. kdy k tomu došlo…
a jáaa se ptám - jak pravděpodobné je, že bych mohla být aj přes to všechno těhotná…jakože jasný test a gynda to jistí, ale jestli mám být zatím v pohodě, počkat jestli přijde příští MS nebo tak něco? Pokud někdo něco takového zažil nebo má zkušenosti s něčím takovým, tak sem s tím, druhý bych teď jakože úplně nechtěla noo 🤷♀️ 😄
PS: jsem ke všemu ještě dost nachcipana, už nějaké týden, takže by se to teoreticky mohlo opozdit aj díky tomu, ale víc hlav…😄 😄
@Majulka22 pokud vam prisla normalni ms jak jste zvykla tak tehotna urcite nejste. Ja bych se radeji chranila, ptze nikdy nevite kdy muze byt ovulace a posunuta ms. Ja dostala ms pri plnem kojeni po 9mes a po 3mes mi vynechala 2mesice a pak uz se to zacalo srovnavat. Ale v obdobi kojeni bych nespolehala, ze mozna byla ovulace tak jdem do toho bez ochrany. Pokud nevite zda byla ovulace jiste, tak se chrante, zvlast pokud nechcete takhle brzo dalsi mimco ![]()
@MonaSun no normálně nepřišla, přišla o deset dní později, což normální není, za celou dobu co kojím ji mam pravidelně jako hodinky jenom to jednou v únoru nedošla vůbec… A teď až teda…, ale je normální intenzity takže si myslím že je všechno tak jak má být, ale test si pro jistotu udělám to je jasný
@Majulka22 ono pri kojeni ji muzete mit treba 3mesice pravidelnou a pak zase nepravidelnou. Vy si myslite, ze jste mela 10dni spozdeni, ale jenom se vam ovulace posunula tudiz jste mela posunutou i ms, takze to nebylo spozdeni
Ahoj holky. Chtela bych se zeptat jestli je šance nebo jak? Dnes jsem 10 den od KET.Boli mě strašně prsa i bradavky, je mi po jídle okamžitě na zvracení a bolí mě bříško. Dnes rano jsem si dělala mamatest kde se ukázal duch.Dnes je to 10 den.
Ahoj, myslíte ze mohu byt těhotná?
Mám dva dny zpoždění a na testu se mi zda, ze je duch.
Dekuju za odpověď
Zdravím, nedá mi to a musím to zkusit.
Rozhodli jsme se, že si přestaneme dávat pozor a necháme všemu volný průběh. Ovulaci jsem měla nejspíš 19. DC (podle bolesti, obvykle ale mívám 14. DC. Asi týden před očekávanou MS mi začlo být divně - cítila jsem tlak/velmi slabou bolest podbřišku.
Protože jsme to nevydržela, dělala jsem si několik těhotenských testu (od 27DC až do 35DC) všechny byly negativní.
Teď jsem 37DC, MS stále nepřišla. Stále cítím lehce podbřišek, vaječník už nebolí. Ráno je mi vždy špatně, když se hned nenajim, přijde mi, že víc vnímám smrady v práci. Jsem pořád unavená.
Další test si chci udělat až v neděli ráno, myslíte, že můžu být těhu?