Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj chtěla bych se zeptat mám 4 dny do ms dělala jsem test dopoledne my vyšel negativní a druhý den ráno my visel duch je možnost že to může být těhotenství nebo prostě jen proto že se blíží ms moc děkuji za odpověď
![]()
Tohle ještě nic neřekne. Náznak vidím ale může to být falešný test. Zkus za dva dny znova a uvidíš.
Já měla vždycky duchy pár dní před ms a těhotná jsem byla. Testů proběhlo xxl, snažili jsme se 2,5 roku u první dcery a nikdy mi neukázal falešnou pozitivitu.
Zkus za pár dní další test, držím palce ![]()
Dobry den. Ja mela takto testík a dnes jsem si zopakolava a no neviditelna carka ms ma prijit 9 pondeli ![]()
@miamia142 tak dělala jsem teď večer test a negativní myslíte že to může být tím že jsem to nedělala z ranní moči ještě ráno udělám jeden z ranní moči tak uvidím zítra by měla přijít ms
![]()
@Sabina355
Mamatesty teď bohužel dělají falešné duchy ![]()
O miminko se tak jako snažíme nesnažíme (necháváme to volně) a pokaždé, když si udělám mamatest, tak mi vyjde slabá čárka a nic z toho
lepší jsou bych řekla Dr. Max testy, tam buď vyjde duch a nebo sněhobílo a nemusím zkoumat a hned být happy z toho, že se zadařilo a ono vlastně prd, jako to dělají ty mamatesty.
Tohle je test, co jsem dělala 2.2. a hned den na to přišla ms. (nevím jestli je tam ta čárka vidět, já jí viděla a vidím i na té fotce
)
@Anonymní píše: Víceahoj ráda bych jen potvrdila tvou teorii.. mamatesty jsou na prd, vždy jr vidět ryska a člověk neví zda je to duch nebo prd.. za mě taky Dr max nezklame