Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli se s tím třeba někdo z Vás taky nesetkal.
4 dny před očekávanou MS jsem měla růžový výtok, který trval jen 2 dny ( ale jen pár kapek, většinou po utření). Zítra mám dostat MS, ráno jsem dělala test, ale byl negativní. Myslíte, že mám šanci na otěhotnění? Máte někdo podobnou zkušenost? Děkuji za rady a přeji hezký den ![]()
Někdy jsem to nějaký den před ms měla, to nic neznamená, ani mě nenapadlo nad tím nějak přemýšlet, když jsem věděla, že to mám pomalu dostat.
Skoro kazdy mesic spinim 1-2 dny pred ms, nekdy i 3, ale teda hnede, ne ruzove (taky jen par kapek utreni). Ale nevidela bych v tom nic, nez proste prichod MS.
No já to právě nikdy neměla, tak jsem se radši chtěla zeptat🤷♀️. Ale tak asi budu očekávat MS 🤗 😀
@Anonymní píše: Více
Já naopak růžové nebo červeně 2 - 3 dny.
Zakladatelko, pokud jsi měla nechráněný styk, tak šanci na otěhotnění máš. Ovšem z toho špinění bych nic neusuzovala.
@Anonym881 jka dlouho se snažíš otěhotnět? Podle mě v tom může být nižší hladina progesteronu a s tim jde hůře otěhotnět. Mas to takhle před ms pravidelně?