Růžový výtok 4 dny před MS

15
2.2.26 21:28

Růžový výtok 4 dny před MS

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli se s tím třeba někdo z Vás taky nesetkal.
4 dny před očekávanou MS jsem měla růžový výtok, který trval jen 2 dny ( ale jen pár kapek, většinou po utření). Zítra mám dostat MS, ráno jsem dělala test, ale byl negativní. Myslíte, že mám šanci na otěhotnění? Máte někdo podobnou zkušenost? Děkuji za rady a přeji hezký den :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1613
2.2.26 21:51

Někdy jsem to nějaký den před ms měla, to nic neznamená, ani mě nenapadlo nad tím nějak přemýšlet, když jsem věděla, že to mám pomalu dostat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.26 22:07

Skoro kazdy mesic spinim 1-2 dny pred ms, nekdy i 3, ale teda hnede, ne ruzove (taky jen par kapek utreni). Ale nevidela bych v tom nic, nez proste prichod MS.

• Citovat
  • Upravit
15
2.2.26 22:10

No já to právě nikdy neměla, tak jsem se radši chtěla zeptat🤷‍♀️. Ale tak asi budu očekávat MS 🤗 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.26 22:24
@Anonymní píše: Více

Já naopak růžové nebo červeně 2 - 3 dny.

Zakladatelko, pokud jsi měla nechráněný styk, tak šanci na otěhotnění máš. Ovšem z toho špinění bych nic neusuzovala.

• Citovat
  • Upravit
3765
3.2.26 11:12

@Anonym881 jka dlouho se snažíš otěhotnět? Podle mě v tom může být nižší hladina progesteronu a s tim jde hůře otěhotnět. Mas to takhle před ms pravidelně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...
1. den poslední menstruace: počítá se začátek špinění

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital