Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj ženy
, vím že se to tu stále opakuje. Již rok se snažíme o první mimi a nikdy jsem na testu neměla ani čárku. Začala jsem brát před 5 týdny cca drmek, myo inositol a další vit jako omega, B6, D, Vápník atd. Cvičím yogu a medituji. Měla bych být 12DPO, ovu potvrzená testem a BT a hlenem. Zkrátka cítila jsem ji jak nikdy ![]()
Včera čárka nebyla skoro vidět 11DPO, dnes 12DPO už takto, horní je dr max a spodní je lifelight.
Co myslíte? BT zůstáva stále vyšší tak se modlím
![]()
Něco se tam rýsuje…uvidíš, jak to bude pokračovat. Držím palce.
Vidím, uvidíš zítra, pozítří, to už by mohl být silnější. Já měla 12 DPO něco podobného a 13 DPO už to byla slabá čárka, 17 DPO jasné dvě čárky, možná by byly i dřív, ale neměla jsem testy.
Něco tam je. Udělej si test za dva dny, to už by mělo být jasný pokud to je duch..
Ženky moc děkuji, já tomu moc nechtěla věřit a zatím neplaším, taky mám půl roku po laparce a průchodnosti a prý vše ok tak snad už!
Samozřejmě budu pokračovat v testování a dám vědět, moc děkuju
![]()
A je vymalováno
, na obyč je to pořád taková lehounká čárka ale ms nedorazila 3 dny a teda příznaky jedou ve velkém, děkuji všem ![]()
@AnnieTRoj
11-13DPO, ale jak jsem psala před chvílí od 13DPO jedou nevolnosti, únava a snad uplně všechno ![]()