Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše: Více
Obvykle se říká, že je to cítit tak ve 20tt. Záleží, jak je mimi uloženo. Takže se může vrtět, ale je schované, tak to ještě není tak cítit ![]()
U dvojčat (kluci) od cca 19-20tt, teď pohlaví nevím, ale cítila jsme občasné pohyby od 14-15tt, od 18tt kope v podstatě neustále.
Také záleží, kde máš uloženou placentu, jestli na přední straně, tak pohyby „tlumí“ a mohou být cítit až budou silnější, jinak ne ![]()
Já jsem začala u obou těhotenství cítit pohyby kolem 20.tt, jinak jsem měla i angelsound a poslouchala srdíčko ![]()
Neboj se, já jsem poprvé těhotná už jsem 18+3 a stále necítím žádné bublání nebo šplouchání jak mi každý říká 🤷🏼♀️ včera jsem byla na gynekologii a rovnou se ji zeptala a sama řekla, že je to ještě brzy a že každá žena to má jinak prostě.
Ahoj, začínám pomalu 19tt. a miminko stále nekope, ani žádný pohyb nic.
Je to moje třetí předchozí těhotenství byli holčičky. U první jsem cítila pohyby cca od 17tt a u té druhé vím že kolem 15tt.
Nini jsem těhotná s chlapečkem a pořád nic. Mám z toho divný pocit a strach.Na kontrole v 15tt byl dost aktivní a všelijak se vrtěl a přestáčel.
Na kontrolu jdu až až 29.4. myslíte že je to v pořádku? Kdy jste u třetího cítili jaký koliv pohyb vy? Děkuji předem