36. týden těhotenství - otoky nohou a třesavka

213
21.4.25 22:13

36tt otoky nohou a třesavka

Ahojky holky. Neměl někdo něco podobného? Jsem 36tt a mám oteklý kotníky a chodidla, hlavně přes den, přes noc se to zlepší. Mívala sem i v noci že sem se potila, byla sem jak když vylezu ze sprchy a neutřu se, kolikrát za noc sem se převlíkala, ale teplotu sem neměla, to teď 2 dny už vůbec nemám, teď zase na večer mě bolí kyčel a je mi trochu zima, taková menší zimnice :think: Když chodím tak si přijdu jak kdybych chodila po mraveništi jak mi natekly nohy teď. Zejtra asi zavolám doktorovi a informuju ho, jestli mi na to něco řekne, ale je tam až od poledne, tak se ptám zatím tu :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
78269
21.4.25 22:20

@vanesskaa00 už dávno jsi měla být u lékaře, no když jsi to vydržela přes Velikonoce, tak snad to do zítřka vydrží, a já být tebou, tak tam přímo jedu, netelefonuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
21.4.25 22:24

@stinga 8o Díky, tak já zejtra radši rovnou pojedu. Ale co se týče těch otoků nohou tak mi bylo řečeno od známých že to měli tak, tak jsem myslela že je to normální. Co se týče tý bolesti kyčle to sem říkala doktorovi už někdy ve 25tt a řikal že je to normální🤷‍♀️ Ale dojedu si teda, díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78269
21.4.25 22:32
@vanesskaa00 píše: Více

jako já jsem v těhotenství také měla oteklé nohy, a byly takové těžké, ale to všechno, co píšeš ty, už se mi moc dobré nezdá, chtělo by to určitě vyšetření

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
22.4.25 07:07

Je hloupost svoje těhotenství, příznaky a zdravotní problémy porovnávat a ostatními. Ano, oteklé nohy má spousta těhotných, ale nemá k tomu zimnici atd.
Může to být shoda náhod a jde jen o virózu nebo se taky rozjíždí předčasný porod. Tady to nikdo nevyřeší a být tebou už bych u lékaře byla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí