Duch nebo čárka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
6.3.25 11:48

@Černá Madonna Jsi zlatá, mooc děkuju :srdce:

• Citovat
  • Upravit
191
8.3.25 08:52

Já bych myslela, že ryska bude jen taková tenká čárka, zatímco duch spíš proužek, což je tenhle případ. Zakladatelko, tak co, klaplo to? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.25 09:20

@jedno.devce Ahaa! Tak takové vysvětlení jsem se nikde nedočetla, moc děkuju :srdce:. Jinak po tom testu, který jsem sdílela, byly dva dny sněhobílé, už jsem se smířila s tím, že to neklaplo a zrovna dnes vyšla slabě růžová čárka hned na dvou testech a do limitu 🥹. Moje teorie je, že předtím ten test byl vadný! Plus jsem užívala gynex a myslím, že mi trochu prodloužil cyklus. No budu doufat 🙏. Už několik dní mě neskutečně bolí prsa a dnes jsem ráno málem hodila šavli :poblion:. Ale těm příznakům moc váhu nedávám, protože se dají velmi snadno vsugerovat :). No testu zase za dva dny a budu doufat, že čárka bude sílit a nějaká dušička tu s námi za 9 měsíců bude :srdce:
Jinak se omlouvám za anonym, ale ještě jsem to neřekla ani chlapovi, jen vám :D :srdce:

• Citovat
  • Upravit
14715
8.3.25 09:39
@jedno.devce píše: Více

V tom jsem zila nekolik let. Pojem ryska tedy znam pouze z emimina. Sama jsem vzdy mela pouze negativni nebo pozitivni test a ani po vice nez 5 letech nezdaru jsem netestovala kazdy mesic a uz rozhodne ne nekolikrat za mesic.

Ale kdyz jsem poprve narazila na pojem ryska, tak me automaticky napadla spojitost s trojuhelnikovym pravitkem. A obcas tady na fotkach je takova tenka ryska videt. Ovsem nedavno jsem byla jednou uzivatelkou vyvedena z omylu. Ryska je seda, zatimco duch je ruzovy. Nelogicke, ale pak jsem si to i vygooglila. Ale potom nevim, jak nazvat ty tenke carky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14715
8.3.25 09:42
@Anonymní píše: Více

Vypada to slibne: Tak drzim palce. Jen ty priznaky jsou opravdu nejspis vsugerovane. Protoze to uz by ta carka byla silnejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.25 21:41

Holky tak dnes takhle🥹 ❤️. Mám neskutečnou radost, zároveň ale po tom minulém ZT jsem opatrná s radováním🙈. Trochu mě pobolívá v podbřišku na pravé straně, tak snad to bude ok a dočkáme se zdravého miminka 🙏

• Citovat
  • Upravit
14715
10.3.25 06:44

Gratuluji :srdce:

Bolest v podbrisku muze byt od roztahovani delohy - bolest vazu. Ja mela u vsech 4 tehotenstvi opravdu silne bolesti v podbrisku - od zacatku do konce. Poprve to byl prvni priznak, 6 dni pred testem, a to me fakt nenapadlo, ze bych po vice nez 5 letech nezdaru mohla byt tehotna. Cili zadna sugesce. Podruhe me take napadlo, ze jsem tehotna, prave podle techto bolesti + motani hlavy.

Tak drzim palce, at je vse v poradku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9289
10.3.25 06:50

Gratuluji :kytka: ať to dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191