Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobry den, jaké mate zkušenosti s Mamatestem?
Ukázal Vám vzdy správně? Nebo někomu ukázal 2 čárky a bylo to falešné? Dekuji ![]()
Já jsem testovala teď v prosinci po KET: zkušenost mám pozitivní. Dva dny po KET ukázal mamatest zbytek ovitrelle, třetí den sněhobílý test, čtvrtý den už duch z embrya, a pak už krásně zesilující řada testů. Celkem 14 testů. Bohužel neukážu fotku, už jsem ji z mobilu smazala.
Mně take ukazal spolehlivě, když jsem nebyla, tak negativ a když jo, tak pozitivni, ale kamoška měla vcelku viditelnou čarku a těhotna neni.
Já mám bohužel špatnou zkušenost…
Snažíme se o miminko už asi tričtvrte roku. Poslední 2 cykly co jsem koupila mama testy mám na nich duchy a nic… přikládám příklad z tohoto měsíce. 5 dní za sebou krásně viditelný růžový duch - ukázalse ihned po namočení, takže nic co by bylo až po limitu ( na fotce to není tolik zřetelné)…už jsem doufala, že se zadařilo a HCG v krvi bohužel nemám ☹️
Mama test už nekoupím.
Mě ukázal vždy spolehlivě, jen jednou byla falešně pozitivní před ms, ale to proto že jsem ho přemočila. Druhý den už bylo bílo.
Dříve pred x lety ukazoval spolehlive nyní z vlastni zkušenosti mohu potvrdit, že bohužel občas ukazuje falesne pozitivni carky…
Taky se přidavam. Těhotenstvi mi teda potvrdil bohužel pak jsme o miminko přišli a snažime se znovu parkrat proběhlo, že byl na testu ani ne duch, ale celkem viditelná čárka s nadšenim jsem udělala dalši test z toho baleni a nic ani na zbytku dalšich testu ![]()