Mamatest 2025

82
17.2.25 11:51

Mamatest 2025

Dobry den, jaké mate zkušenosti s Mamatestem?
Ukázal Vám vzdy správně? Nebo někomu ukázal 2 čárky a bylo to falešné? Dekuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
17.2.25 12:07

Já jsem testovala teď v prosinci po KET: zkušenost mám pozitivní. Dva dny po KET ukázal mamatest zbytek ovitrelle, třetí den sněhobílý test, čtvrtý den už duch z embrya, a pak už krásně zesilující řada testů. Celkem 14 testů. Bohužel neukážu fotku, už jsem ji z mobilu smazala.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.2.25 13:00

Mně take ukazal spolehlivě, když jsem nebyla, tak negativ a když jo, tak pozitivni, ale kamoška měla vcelku viditelnou čarku a těhotna neni.

• Citovat
  • Upravit
12
24.4.25 19:01

Já mám bohužel špatnou zkušenost…

Snažíme se o miminko už asi tričtvrte roku. Poslední 2 cykly co jsem koupila mama testy mám na nich duchy a nic… přikládám příklad z tohoto měsíce. 5 dní za sebou krásně viditelný růžový duch - ukázalse ihned po namočení, takže nic co by bylo až po limitu ( na fotce to není tolik zřetelné)…už jsem doufala, že se zadařilo a HCG v krvi bohužel nemám ☹️

Mama test už nekoupím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
789
24.4.25 19:05

Mě ukázal vždy spolehlivě, jen jednou byla falešně pozitivní před ms, ale to proto že jsem ho přemočila. Druhý den už bylo bílo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
24.4.25 19:45

Dříve pred x lety ukazoval spolehlive nyní z vlastni zkušenosti mohu potvrdit, že bohužel občas ukazuje falesne pozitivni carky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.25 21:20

Taky se přidavam. Těhotenstvi mi teda potvrdil bohužel pak jsme o miminko přišli a snažime se znovu parkrat proběhlo, že byl na testu ani ne duch, ale celkem viditelná čárka s nadšenim jsem udělala dalši test z toho baleni a nic ani na zbytku dalšich testu :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex