Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahooj je tu někdo kdo se letos snaží o miminko?
Byla bych ráda kdyby jsme si tu daly různé rady, tipy apod..
S manželem se začínáme snažit o miminko nechráněný styk proběhl 1.2 a Ms meškám druhý den, bolesti v podbříšku mám jako kdybych už měla Ms
tak jsem to nevydržela a udělala si mamatest, co myslíte ryska nebo duch? ![]()
by to bylo hustý kdyby se nám to povedlo takto na poprvé
dekuji za reakce a budu se těšit na vaše odpovědi
druhá fotka upravená
Poslední foto clear blue ultra časný dělaný cca 2 dny zpět
Příspěvek upraven 16.02.25 v 16:19
Taky se snažíme 🙈 🍀 už je to přes rok dali sme chvíli pauzu a teď se znovu začneme snažit tak uvidíme …ducha vidím ale zase bych řekla ze po zpožděné MS by mel být vidět víc ale uvidíš 🍀
Ahoj, take se snažime znovu po potratu🍀 jinak něco tam je, ale jestliže ovu byla 31, tak čarka by byla nejspiše silnějši.
My se taky pokoušíme, Teda spíš necháváme tomu volný průběh… Snažím se nic nekontrokovat a nehrotit, ale hlava mi občas dost šrotuje… ![]()
@Eljasa no taky si nejsem jista no, každopádně počkám 3 dny a zkusím udělat znovu. Jinak mi takto podobně vyšli 4 testy
@Eljasa jeste přidávám fotečku jak to vypadá při podsvícení i když vím že se to nemá, ale vidím to i okem tak jsem se chtěla ujistit zda to tam je,
A včera jsem dělala clear blue ultra časný a vyšlo toto viz poslední foto
@Snazilka2025 takhle to lovit je fakt zbytečný no. Zkus za 2 dny a uvidíš. Navíc, je to první pokus, takže klid
ale urco pak napiš, jak to dopadlo ![]()
@Snazilka2025 Zkuste ten digi jestliže už máte zpoždeni, tak by to měl rozlousknout😄 😊 ja měla ducha na testu 9dpo a každym dnem sílil, ale teda clearblue jsem si dělala až v den, kdy měla mit ms a vyšel mi 1-2😊
@Samhaina Ahoj, testík budu dělat za 2 dny
Ms stále nikde ale pnutí cítím jako kdybych už Ms mela 4 dny ![]()
@Samhaina ahoj tak jsem to ještě zkusila a asi sílí už to není jen “ryska”