Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Děvčata, samozřejmě jsem to nevydržela 2 dny a jelikož ten včerejší test jsem si dělala až odpoledne, zkusila jsem to i dneska ráno a našla toto, co myslíte?🥹 Vidíte ho taky, nebo si ho jen domýšlím? Mohl by to být ten duch? Či je to ryska?
Přidávám ještě další fotky
Na tom kde jsou 2, to je rozdíl mezi včerejším a dnešním testem🫶
Ahoj holky,
po 10 letech užívání antikoncepce jsem ji vysadila v září 2024. Od te doby jsem měla překvapivě celkem pravidelnou menstruaci.
S přítelem se od nového roku snažíme o miminko.
Dnes mam 14 den zpoždění a 4 negativní testy. Poslední jsem si dělala dnes.
Na gyndu mě objednala doktorka až na konec měsíce.
Máte některá zkušenosti? Mohla bych být těhotná? Příznaky žádné kromě bolesti v podbřišku nemám.
@WaspSalander 14 dni zpoždění a negativní testy bych na těhotenství neviděla :/ uvidíš co MUDr
Ahoj, tak dnes jsem si ráno udělala test a jsem úplně překvapena jak duch sílí🥹 co myslíte? Vypadá to nadějně?🤔
Fotka kde jsou dva - rozdíl mezi včerejším a dnešním
Ahoj holky,
tak já se k vám asi přidávám ![]()
Zkouším jen testy od Drmaxe a tento dnešní je 2. den po vynechání MS.
S manželem děti ještě nemáme a v únoru jsme si řekli, že do toho teda jdeme. Nečekala jsem, že se něco stane už napoprvé, protože všem párům kolem nás v podobném věku (30) se nedařilo třeba půl roku. ![]()
@Denisa434 gratuluju
…nám se první také podařilo brzy ale na druhé čekáme 🙈 určitě je důležitá psychika takže jestli jste si řekli ze to jen vyzkoušíte a uvidíte je to vlastně nejlepší taktika 😁 ❤️