Snažilky 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1206
20.2.25 15:00

Ahoj holky, přidávám se k vám i když trochu asi z jineho soudku. O nic jsme se nesnažili, prostě jsme jen vysadili kondomy a čekáme co bude :D žádné měření ovulace, počítání dní co a jak a kdy… Tak uvidíme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
20.2.25 23:20

@Samhaina já jsem taky cca 5 dpo :D aplikace mi vypočítala ovu na pondělí před tím, to jsem Teda měla ovulacni bolesti. Ale už si nepamatuji, jestli mám bolesti před, po nebo při 😀ale zase všude na netu mi vychází právě toho 14.2 a to jsme se zrovna milovali 😀 MS má přijít 28.2 tak asi počkám až do ní. Co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
20.2.25 23:24

@Samhaina hele třeba fakt to u nás tak bude fungovat a bude to zase na poprvé 😀 těsně před druhým otěhotněním jsem začala brát zase ha protože jsme tomu chtěli dát chvíli čas, ale za měsíc jsem ji zase blázen vysadila jestli nebude pohnojeno za tu chvilku a zase se to povedlo 😀
Teď co jsem vysadila ha po těch 3 letech, jsem se asi 2 týdny po vysazení dozvěděla že mám mononukleozu, doktorka nedoporučuje těhotenství, tak jsme si dávali pozor a hlídali právě tu ovulaci. Ale pokud to vážně bylo vypočteno spatne, a my počítali s ovulaci v pondělí, a byla nakonec v pátek, tak jsme se trefili "špatně " nebo "dobře "? :roll: no uvidíme musela bych to hned řešit s doktorem aby tehu dopadlo dobre :dance: držím palečky těhulky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
24.2.25 13:08

Ahoj holky, uz více jak rok to tady sleduji a čtu..pokoušíme se s přítelem a zatím miminko nepřichází..začala jsem merit teplotu a vyzkoušela uplne vše co jde🙈 ☘️a v grafu se teda moc neorientuju. Vidim ze je na vice co letos chtějí otěhotnět, tak budu moc rada kdyz to některé vyjde❤️nejlépe všem🙆‍♀️ 🌸

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1206
24.2.25 13:46

@Ruby845 ahoj, taky ti budu držet palce aby to vyšlo… Já stále doufám že by to tento měsíc mohlo vyjít, ale naděje je malá… No, uvidíme, ještě je brzo, musím minimálně týden a půl počkat ještě… Ale já jsem Teda zatím ještě nedošla k věcem jako ovulační testy a měření teploty atd, myslím že by mě to stresovalo ještě víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
903
24.2.25 13:53

@Ruby845 ahoj budu ti držet palce 🍀 ja si ovulaci měřím testama …mela bych mít ovulaci buď za 3 nebo 6 dni tak uvidíme kdy se objeví 🙈 …ja mam třeba tak zvláštní ovulaci ze nedokážu poznat přesný den protože příznaky mám klidně týden takže opravdu poctivě testuju každé odpoledne jestli se ukáži 2 čárky na ovu testu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
24.2.25 17:46

Ja mam radost, ze jste mi napsaly🧚‍♀️@el.leanor21.. to znam, samozrejme naděje je vzdycky. Ja tohle vse uz mam za sebou a ted zkousim tu teplotu, teprve 10dnu, ale začala jsem diky tomu mit problem se spánkem..pokud jsi mlada tak bych to neresila, casu dost🙈
@sisi 14..dekuju jsi hodna, taky budu na Tebe myslet🌸s tou ovulaci Ti to verim, proto porad tady hledam nejake odpovědi na mé otázky, jelikoz to mam stejne..všechny příznaky mam jeden den, a zavrtí dny mam ověřenou od doktora..to tělo je alchymie😊 🧚‍♀️ ☘️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
903
24.2.25 18:31
@Ruby845 píše: Více

Je to tak občas nám to tělo a ukazuje co umí 🙈 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1206
24.2.25 19:13

@Ruby845 no mladá, je mi 30 :lol: jedno dítě už máme, to se povedlo na poprvé tak sem možná moc spoléhala že i teď to bude takhle rychle :lol: no nic, zpátky na zem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
24.2.25 19:13

Me vychází ovulace podle příznaků a testu na dnešek..ale realita je jiná😊každopádně budu čekat co das vědět Ty..jak ro pokračuje🧚‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
24.2.25 19:22

@el.leanor21 stale jeste mlada😊a tak chapu ze nespěcháte když uz jedno dítko vyslo hned..to je pak podle me člověk klidnější, když ví, ze to jde…si myslim🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1206
24.2.25 19:27

@Ruby845 tak uvidíme no jak to klapne, už bych nerada na něco čekala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
1.3.25 12:27

Ahoj holky :kytka:
Dnes jsem 29 DC (15dpo), ms měla dorazit včera, zatím nic. Priznaky k ms žádné, tehu test jsem dělala 13 dpo a negativní. Je ještě nějaká šance? :( čekat nebo testovat znovu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
903
1.3.25 14:16

@Peggy270 určitě udělej znovu 13dpo este nemusí být nic vidět …šance tam za mě este může být 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
1.3.25 16:55

@Peggy270 přesně tak..zkus třeba za dva dny!!dezim palce!!
Ja ted stale jedu graf a absolutne se v tom nevyznám..takze budu spoléhat na MS jestli dorazí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí