Snažilky 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mojzi
3.3.25 06:26

Jinak ahoj :mavam: my se snazime druhym rokem, jeden ZT ted v lednu, takze startujeme znovu po potratu. Meli jsme dve IUI, ted si davame chvilku pauzu a momentalne jsem na cekaci lavicce 7DPO 🙈.
Nemam zadne priznaky jako pri prvnim otehotneni, tak to vidim blede, predtim me bolely prsa hrozne brzo, ted ani prd☹️.
Ale ovu jsem mela podle testu a bolesti krasnou.

• Citovat
  • Upravit
44
3.3.25 07:21

@Mojzi premom ;)
Držím palce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.3.25 13:29

Ahojky holky, tak. nejnovější zprávy z bojiště:9 dní ms mešká, dnes u Mudr vyloučena cysta, zánět, nachlazení. Folikul cca 20 mm, ale na menstruaci to prý vůbec nevypadá, prý se z nějakého důvodu ms nespustila. V moči žádná infekce. Sliznice má. pry 3 krásné vrstvy Byla odebrána krev na HCG, zítra budou výsledky. Nevite prosím, co to znamená 3 vrstvy sliznice? V tom šoku, že se celá situace naklání k hodně rannemu těhu jsem se paní doktorky jaksi zapomněla zeptat.Moc děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mojzi
3.3.25 14:45

@Zuzkabublinka 79 3 vrstvy sliznice je proste sliznice, ona se sklada ze 3 vrstev 🙂

• Citovat
  • Upravit
3.3.25 14:57

@Mojzi Takže nezbude mi než čekat, jak dopadne HCG :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mojzi
3.3.25 15:05

@Zuzkabublinka 79 jj, dej vedet!

• Citovat
  • Upravit
903
3.3.25 22:01

@Zuzkabublinka 79 me MUDr naposledy říkala ze vidí vyšší sliznici a ze to muže značit tehu ale bohužel z toho bylo jen biochemko ale jinak se v tom také nevyznám 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.3.25 08:15

@Sisi 14 tak to.me.moc mrzí,ale.moc děkuji, dneska budu mít výsledky HCG, Mudr mi vzala krev, tak uvidime :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mojzi
4.3.25 14:32

@Zuzkabublinka 79 tak coo, uz mas vysledky? Jsem zvedava 😁

• Citovat
  • Upravit
20
4.3.25 16:14

Jsou pozitivni?
Zdravim děvčata, dneska jsem 12DPO a od vcera slabi duchove na 3 ruznych znackach, vcerejsi intime nemam vyfoceny, ale byl stejne silny jak dnesni mamatest. Ten dole je taky mirne pozitivni, jen to nejde videt. Myslite si, ze jsou pozitivni? Testy delam driv, jelikoz jsem nemela 4 Mesice ms a pak po femigardu prisla sama a ted pravidelne po 28 dnech, ale mam ji cely zivot hodne slabou. Pres mesic ted beru Inofolic a pritel nejake leky na podporu. Dnes vysazuji utrogestan, proto jsem delala testy. Ale bojim se, jelikoz mam vsechny priznaky pms. Mam ji dostat ve ct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mojzi
4.3.25 17:26

@Nikita395 ahoj, na tom plastovem vidim prd, ale ja tam nevidim nikdy nic 😁 na mamatestu vidim hezkou carku, ani si to nemusim priblizovat :kytka:

• Citovat
  • Upravit
515
4.3.25 17:31

Ahoj, tak já se taky přidám.
Dnes 4 dny do MS. Zkusila jsem udělat test a vyšel mi takto. Vidíte tam něco? Myslíte, že by to mohl být duch? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mojzi
4.3.25 17:41

@Dagie14 tady vidim pidi stinek :kytka:

• Citovat
  • Upravit
12
4.3.25 18:02

Holky jsou tam🌸 🙆‍♀️drzim palce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
903
4.3.25 18:04

@Nikita395 vidím krásné duchy ❤️ 🍀… @Dagie14 U tebe si nejsem jista 🙈 zkus za 2 dny znovu mrk by být vidět lepší výsledek 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí