Snažilky 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1210
12.3.25 13:03

@Sisi 14 tak si s námi tady taky ještě chvíli pobudeš :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
903
12.3.25 14:39
@el.leanor21 píše: Více

Jojo 🙈 ale ja to teda budu zkoušet asi i na ten prosinec 😁 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
12.3.25 21:55

@Sisi 14 j mam další ovulaci 1. 4. Což podle těhotenské kalkulačky vychází termín na 24. 12 :D jako jasně, vím že je to blbost, ale riskovat to nebudu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
903
12.3.25 22:45

@el.leanor21 ja sem u syna měla termín 2.5 pak mi to posunuli na 27.4 a narodil se 6.5 takže ja se vždycky koukám 14 dnu před i po “terminu” 🙈 😁 ale jakože člověk nikdy neví 🙈 😁 ja mam mít příští ovu 2.4 ale vychází mi termín porodu na 22.12 🤔 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
13.3.25 09:03

@Sisi 14 no tak ani ty kalkulačky neví jak to vlastně má být :lol: :mrgreen: ale tak co, hlavně že máme zábavu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
903
13.3.25 13:19

@el.leanor21 je to tak 😁 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
30.3.25 22:39

@el.leanor21 tak to jsme skoro stejně staré 😀 😊 Mě bude 28. Malý v létě 4. Tak teď doufám že to vyjde. Včera či dnes měla dorazit ms, je večer a stále nic. Je to ale druhá normální ms po vysazení ha. Tak ji ještě pořád čekám. 😀 minulý měsíc jsem magor testovala 3 dny před ms, teď jen koukám kdy to mám dostat kvůli výbavě do práce 😀 a nijak se nestresuju. Za což jsem ráda nechci být na to upnutá jako před 4 lety 😀 😀
Co ty? Dorazila ti ta mrcha?
Ps: je pro mě hrozná představa že když se to nepovede, budu rodit „až příští rok“ 😀 ne že bych chtěla rodit v prosinci zrovna 😀 ale představa že na další vánoce nás bude víc je krásná 😀 ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
1.4.25 21:53

@Peggy270 u nás je to zatím ve fázi odložení, zkusíme to zase někdy v květnu. Teď to nevyjde, v prosinci zrovna rodit nechci… Tož uvidíme. Už jsem se smířila s tím že budu rodit až příští rok :lol: prvního jsem rodila v únoru a vyhovovalo mi to takže bych si to dala klidně znovu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
1.4.25 22:13

@el.leanor21 @el.leanor21 jasně, dejte chvilku pauzu a nalítněte na to psychicky odpočatý 😀 😀 já v tom prosinci rodit budu 😀 termín podle výpočtu 6.12 😀 po napsání toho posledního příspěvku pro tebe, mi to nedalo a letěla jsem udělat test. No nedělám si prd*l, bylo to tam 😀 rozhodnuta že to tatínkovi řeknu po první kontrole, jsem mu to samozřejmě hned ráno vyblila 😀 kontrola za 3 týdny až, chtěla jsem co nejdéle ať je vše vidět 😀 :smiling_face_with3_hearts: pořád tomu nemůžu uvěřit…ale asi fakt budeme na vánoce o jednoho víc 🫣 🫣 :smiling_face_with3_hearts: :smiling_face_with3_hearts: 😀 každou držím všechny prsty na rukou i nohou ať to vyjde i tobě a ostatním ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
2.4.25 09:37

@Peggy270 tyjo tak to je skvělá zpráva!!! :srdce: gratuluji, ať jde vše hladce :kytka: začátek prosince by mi nevadil, ale teď by mi to vycházelo přesně na Štědrý den kdybych těhotná byla :mrgreen: včera jsme se dohodli že zkusíme v květnu a uvidíme :dance: tak třeba to vyjde. Každopádně mám radost za tebe že to klaplo, ten termín je super, mimino k Mikuláši :lol: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
2.4.25 13:32

Ahoj holky, chtěla bych se k Vám přidat :) máme doma skoro 3letého syna a tento měsíc se poprvé pokoušíme o druhé mimi ❤️
Pozitivní ovu test byl 25.3., styk byl 24. a 26., tak teď už jen čekat a doufat 🙏 😍
Poprvé nám to trvalo třičtvrtě roku, byla byla ráda, kdyby se tentokrát zadařilo dřív…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
2.4.25 13:47

@Lenkaanonym vítej :) budeme ti držet palce. Koukám že tady většinou jedeme už druhé kolo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2555
2.4.25 15:35

Zdravím holky. Koukám že se tu řeší porod na Vánoce. No my snažení nevynechali a teď mi vyšel před Ms slabě pozitivní test. Termín by vycházel 12.12. Nechtěla jsem v prosinci, ale zas sem si říkala, že už nejsem nejmladší, abychom si mohli vymýšlet, kdy se budeme a kdy nebudeme snažit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
3.4.25 11:54

@apargia ahoj, ja bych mela mit termin tez 12.12. Si tedy podle posledni MS 3+6? Ja uz mam tedy dvě děti, u obou sem to proste poznala i bez testu no a ted to nemam potvrzené zatím ničím furt čekám zda to dostanu nebo ne. Kdyby ne tak bych prave mela mit termin 12.12. :) :srdce: Test sem delala dnes rano a uplne negativní 😔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2555
3.4.25 12:43

@Abby104 asi 4+0. 7.3. jsem měla Ms a zítra bych to měla dostat případně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí