Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@el.leanor21 píše: Více
Jojo 🙈 ale ja to teda budu zkoušet asi i na ten prosinec 😁 🙈
@Sisi 14 j mam další ovulaci 1. 4. Což podle těhotenské kalkulačky vychází termín na 24. 12
jako jasně, vím že je to blbost, ale riskovat to nebudu ![]()
@el.leanor21 ja sem u syna měla termín 2.5 pak mi to posunuli na 27.4 a narodil se 6.5 takže ja se vždycky koukám 14 dnu před i po “terminu” 🙈 😁 ale jakože člověk nikdy neví 🙈 😁 ja mam mít příští ovu 2.4 ale vychází mi termín porodu na 22.12 🤔 😅
@Sisi 14 no tak ani ty kalkulačky neví jak to vlastně má být
ale tak co, hlavně že máme zábavu ![]()
@el.leanor21 tak to jsme skoro stejně staré 😀 😊 Mě bude 28. Malý v létě 4. Tak teď doufám že to vyjde. Včera či dnes měla dorazit ms, je večer a stále nic. Je to ale druhá normální ms po vysazení ha. Tak ji ještě pořád čekám. 😀 minulý měsíc jsem magor testovala 3 dny před ms, teď jen koukám kdy to mám dostat kvůli výbavě do práce 😀 a nijak se nestresuju. Za což jsem ráda nechci být na to upnutá jako před 4 lety 😀 😀
Co ty? Dorazila ti ta mrcha?
Ps: je pro mě hrozná představa že když se to nepovede, budu rodit „až příští rok“ 😀 ne že bych chtěla rodit v prosinci zrovna 😀 ale představa že na další vánoce nás bude víc je krásná 😀 ❤️
@Peggy270 u nás je to zatím ve fázi odložení, zkusíme to zase někdy v květnu. Teď to nevyjde, v prosinci zrovna rodit nechci… Tož uvidíme. Už jsem se smířila s tím že budu rodit až příští rok
prvního jsem rodila v únoru a vyhovovalo mi to takže bych si to dala klidně znovu ![]()
@el.leanor21 @el.leanor21 jasně, dejte chvilku pauzu a nalítněte na to psychicky odpočatý 😀 😀 já v tom prosinci rodit budu 😀 termín podle výpočtu 6.12 😀 po napsání toho posledního příspěvku pro tebe, mi to nedalo a letěla jsem udělat test. No nedělám si prd*l, bylo to tam 😀 rozhodnuta že to tatínkovi řeknu po první kontrole, jsem mu to samozřejmě hned ráno vyblila 😀 kontrola za 3 týdny až, chtěla jsem co nejdéle ať je vše vidět 😀 :smiling_face_with3_hearts: pořád tomu nemůžu uvěřit…ale asi fakt budeme na vánoce o jednoho víc 🫣 🫣 :smiling_face_with3_hearts: :smiling_face_with3_hearts: 😀 každou držím všechny prsty na rukou i nohou ať to vyjde i tobě a ostatním ❤️
@Peggy270 tyjo tak to je skvělá zpráva!!!
gratuluji, ať jde vše hladce
začátek prosince by mi nevadil, ale teď by mi to vycházelo přesně na Štědrý den kdybych těhotná byla
včera jsme se dohodli že zkusíme v květnu a uvidíme
tak třeba to vyjde. Každopádně mám radost za tebe že to klaplo, ten termín je super, mimino k Mikuláši
![]()
Ahoj holky, chtěla bych se k Vám přidat
máme doma skoro 3letého syna a tento měsíc se poprvé pokoušíme o druhé mimi ❤️
Pozitivní ovu test byl 25.3., styk byl 24. a 26., tak teď už jen čekat a doufat 🙏 😍
Poprvé nám to trvalo třičtvrtě roku, byla byla ráda, kdyby se tentokrát zadařilo dřív…
@Lenkaanonym vítej
budeme ti držet palce. Koukám že tady většinou jedeme už druhé kolo ![]()
Zdravím holky. Koukám že se tu řeší porod na Vánoce. No my snažení nevynechali a teď mi vyšel před Ms slabě pozitivní test. Termín by vycházel 12.12. Nechtěla jsem v prosinci, ale zas sem si říkala, že už nejsem nejmladší, abychom si mohli vymýšlet, kdy se budeme a kdy nebudeme snažit.
@apargia ahoj, ja bych mela mit termin tez 12.12. Si tedy podle posledni MS 3+6? Ja uz mam tedy dvě děti, u obou sem to proste poznala i bez testu no a ted to nemam potvrzené zatím ničím furt čekám zda to dostanu nebo ne. Kdyby ne tak bych prave mela mit termin 12.12.
Test sem delala dnes rano a uplne negativní 😔
@Abby104 asi 4+0. 7.3. jsem měla Ms a zítra bych to měla dostat případně.