Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Mojzi taky držím palce
já to beru tak že to byl první pokud a to by byl asi zázrak kdyby to zase vyšlo napoprvé ![]()
Ja si sice naděje vůbec nedávám protože sme nevychytali tu ovulaci 🙈 mam 8 dni do menses a ode dneška bolesti podbřišku tak nevim jestli se tam něco děje 🙈 s nebo klasická PMS 😁 🙈..držím všem palce kdo už budete testovat ať tam sou ty // :smiling_face_with3_hearts: :smiling_face_with3_hearts:
@Sisi 14 Já se to dozvím zítra ráno, či od včera zesílila nebo ne. Rovnou si udělám i digitální, ať to vím🥹 takže zítra to sem rovnou hodím🫶
Holky test úplně bílý
menses sice nikde, ale nejspíš přijde jelikož kdybych byla v tom, minimálně duch se ukáže určitě…
@Dagie14 supeeeer to je paráda ![]()
Jinak holky, beru to dobře zatím, jen jsem myslela že bude miminko už letos, ale tak příští rok taky dobrý
![]()
@el.leanor21 A kdy máš další ovulaci? Me to vypočítavá ted kdyby se zadařilo ze mimi koncem listopadu a příští ovulace ještě prosinec tak třeba este můžeš stihnout prosinčátko 🍀
@Sisi 14 prosinec nechci
ale to se nechci rouhat zase… podle appky ovulace někdy kolem 15 ale to je bezpředmětné protože furt nemám ten menses takže absolutně nevím… Ale spíš tomu necháme volný průběh tak do konce léta, a když nic tak asi zkusím ovulační testy a tak… Já se v tomhle zatím tak neorientuju ![]()
@el.leanor21 jasny chápu já se toho prosince taky bojím kvůli PA aby měla čas kdyby náhodou to vyšlo 🙈 😁 ale jinak osobně zase bych nemusela rodit v březnu březen 🙈 🙈 ale už sem si řekla že ted je mi asi jedno kdy ale hlavně ať si nás ta dušička vyberte ❤️