Snažilky 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
464
15.6.26 06:06

@el.leanor21 další biochemické, prostě se neudrželo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1343
15.6.26 09:35

@Lenkaanonym to mě moc mrzí :hug: je to boj, fakt že jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
15.6.26 09:46

@el.leanor21 no jsem z toho už unavená, ale pořád doufám v druhé miminko ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1343
15.6.26 11:32

@Lenkaanonym není boha aby se to nepovedlo :kytka: a s doktorkou už si to nějak řešila nebo zatím to necháváš tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
15.6.26 11:40

@el.leanor21 asi se jí teď zeptám… první biochemko nevím, ale pak u ZT jsem měla zánět v těle a antibiotika a teď u tohoto jsem nemocná taky, tak si říkám, jestli to není prostě jen souhra náhod 😔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1343
15.6.26 12:27

@Lenkaanonym možné to je, já měla u toho biochemického tehdy sedmou nemoc, tak jsem si taky říkala jestli toho nebylo prostě nějak moc. Třeba to bylo jen moje uklidnění, ale měla jsem fakt příšerný průběh… No kdoví, to nám asi nikdo neřekne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
15.6.26 12:39

@el.leanor21 asi je to možné, mám jít na ultrazvuk, jestli to nebyla cysta… pokud to ale bylo těhu, alespoň vím, že to po revizi funguje ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1343
15.6.26 12:45

@Lenkaanonym to je zas fakt, že to očividně jde :potlesk: :palec: takže je to jen otázka času který se ale strašně táhne mezi těma cyklama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1343
19.6.26 11:19

@tynulinaa čauky, jak se držíš v těch vedrech když už jsi skoro u cíle? Já jsem momentálně 33tt, a mám pocit že to nemůžu přežít… Všude všechno tlačí, píchá, bolí :D a ty vedra do toho to mě úplně zabíjí… Nedovedu si představit že mám před sebou ještě 5-7 týdnů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
19.6.26 11:44

@Lenkaanonym @el.leanor21
Ahoj holky! V první řadě mě mrzí ty testy jsou negativní :( moc držím palečky at se brzy zadari 🍀 ❤️je to nekonečný a na psychiku náročný 🙏🏼

A teda držím se poměrně jeste v pohode, od zitra 38tyden 🤭neni možný ze uz tu muze každým dnem byt.. 8o
v pondeli jsem byla na kontrole, ve 36+2 mala ma 2,5kg s odřenýma ušima.. nejdriv ji vyslo 2,43 :roll: je malicka noo🙄 a teda s cim me dr vazne nepotěšila je, ze mala je v zadním postavení :zed: :zed: :zed: :zed: doma mam za úkol dělat kočičí hřbety, sedět v předklonu, být na 4.. tak se snažím no ale uz si myslim, ze se neco začíná chystat, čistila jsem se dva dny ale doslova, zácpy vystřídal opak 🤣 a poslickuju kazdej večer, mala se hybe pomalu v 🍑 je to vsechno nepříjemný..
od zitra uz ji zkusíme s manželem pomalu vyhánět, a uvidime.. kdy se bude chtít. :cert:
Moje první je narozena 27.6 tak treba vyleze na ni :nevim: Ja bych rada aby každá mela svuj den :dance:

Nooo a teda koukam ze se ti to uz taky pěkne blíží.. to je sileny, nedavno jsme tady řešily první čárky :srdce:
Jak se cítíš kromě veder?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1343
19.6.26 12:17

@tynulinaa tyjo toho zadního postavení se děsím jak čert kříže, jestli mi to oznámí taky tak končím a nerodím to proste buď ho ze mě vyndají nebo ho budu nosit do konce života ale rodit to nebudu ani náhodou :D ve středu mám kontrolu tak uvidíme co mi řekne ohledně váhy, minule říkala že je větší tak z toho taky nejsem nadšená… I ti trochu závidím že to budeš mít za chvíli zasebou, já se tu budu ještě chvíli mořit… Jinak je to na palici už, trochu mě místy popadá zoufalství :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1343
22.6.26 07:30

@tynulinaa čauky, furt na tebe myslím :D a trochu ti závidím že to budeš mít zasebou dřív než já, na druhou stranu si říkám že už do toho jdeš po čtvrté takže jsem babrak že jdu rodit teprve podruhé :D jak to vypadá? Já včera večer šílené tvrdnuti, nevím jestli to jsou posličci, netuším totiž jak to poznám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
22.6.26 08:29

@el.leanor21 Ahoooj jsem 37+2 dneska mam kontrolu tak dám vědět, jinak ty vedra jsou šílený.. doma na padnuti, venku na padnutí.. lezim pod větrákem a nic nedělám, vazne 😀 jeste ze deti maji tatinka a ten je s nimi, kdyz neni v praci, porad nekde.. ale hele tyjo z porodu fakt strach, nejak me to pohlcuje poprve.. s detma jsem strach vubec nemela a ted me popadají i záchvaty totálního breku.. mozna směs i hormonu..
ve středu dej vědět :dance:
Jinak poslíčky mam sileny. Taky jak popisuješ tvrdnuti s tlakem dolu, boli me i bedra u toho ale naštěstí sprcha vždy pomůže :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1343
22.6.26 08:46

@tynulinaa no ty vedra jsou děs, teď jsem se dívala na předpověď na víkend a u nás má být 36… Já to nesnáším normálně natož teď s tím panděrem… A úzkosti mám taky, taky brečím, v noci mě to úplně paralyzuje mám strach že to bude stejné jako poprvé… U nás se tatínek taky naštěstí docela stará, ale ono je to asi jednodušší když to dítě je jenom jedno :D :D tak dej vědět, klidně do soukromé zprávy, jak si dopadla :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí