Snažilky 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1210
2.3.26 16:49

@tynulinaa čauky, tak to jsou skvělé zprávy :srdce: já nebyla měsíc u dr tak už jsem nervózní ale ve čtvrtek jdu. Tak budu doufat že bude vše v pohodě a ke konci měsíce mám druhý screening, jsem z toho krapet nervózní… Ale musím to vydržet, nenadělám nic :) ty už si aspoň můžeš oddechnout :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
2.3.26 17:11

@el.leanor21 budu mooc držet palce! :dance:
Dej vědět :srdce: a nemusím ti asi říkat, že poradne si oddechnu až ji budu mit u sebe 🙏🏼 🍀 Clovek je furt nervozni aby vše dopadlo dobre :srdce: a neboj! V tvym pripade to dopadne take vse dobre :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
2.3.26 18:43

@tynulinaa nooo jenže potom ta nervozita taky úplně neskončí :lol: to už asi nikdy nepřejde, ten strach o děti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.3.26 21:41

@el.leanor21 zdravim. Videla jsem ze jste taky pouzivala intime test z drogerie. Ja bohuzel vubec nevim kdy byla ovulace tento cyklus kazdopadne me furt picha v podbrisku tak jsem si zkusila udelat test a vysel takto. To asi jeste pozitivne brat nemam co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
14.3.26 16:57

@Bublinka287 hezký den, na té první fotce něco málo vidím ale ony ty testy dost často hází plané naděje… Zkuste za dva dny, jestli tam čárka je, bude zřetelnější. Vím že je to o nervy, ale bohužel se to asi nedá nijak uspěchat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
21.3.26 06:44

Hoj holky tak jak se mate? :dance:
Ja byla ve stredu na OGTT no a nepustili me k tomu piticku, lačna 5,4, mela jsem ji uz i v 1 trimestru ale opakovaný byl dobry.. ted moje cesty mířili primo na dia 😳 🙄
Jakožto milovník sladkýho to zvládám docela dobre, rekla bych :D ale je to teda zmena no, snad se malá nenarodí obří🫣 🤣
31.3 jdu na 3D ultrazvuk tak se na ni těším :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
22.3.26 16:16

@tynulinaa čauky, zrovna jsem si říkala že napíšu a zeptám se jak jste na tom :lol: z té cukrovky mám strach taky, při prvních odběrech krve jsem měla 5,6, snad poprvé v životě tak mě to celkem znejistelo, ale uvidím no co na tom OGTT. Já jdu ve čtvrtek na FECHO a v pátek na druhý screening, tak držte palce, jsem nervní… Pohyby už cítím takže vím že tam je, jenom mam prostě strach že se něco vysere… Ten 3D ultrazvuk musí být zážitek :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
22.3.26 17:11

Ahoj holky, mně bude zítra končit poslední, třetí menstruace po revizi a už se zase můžeme začít snažit 🤗
Jinak všem moc gratuluju a držím pěsti, ať je vše v pořádku a na konci jen zdravé miminko 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
22.3.26 17:26

@Lenkaanonym moc ti držím palce, ať se usměje štěstí a pod stromeček si nadělíte ten nejhezčí dáreček :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
23.3.26 20:39

@el.leanor21 drzim moc palce a dej vedet, ona se ta dieta da, neni to tak hrozny ale verim ze to budes mit v poradku :dance:
Obavy z druhyho screeningu uplne chapu.. ja se taky bala strasne ale jak rikam, donosíme zdrava miminka.. cas leti šíleně :srdce:
Ja uz se postupně smiřuju s tim ze pripadne dle velikosti, bude červnová.. a kdyz nee tak me stejně prenaset nenechají.. tak snad půjde sama :andel:
Těším se na další tvé zprávičky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
23.3.26 20:40

@Lenkaanonym ahoooj! To je skvěle. Moc ti přeji ať se na vás brzy usměje to duhové miminko :srdce: a těším se na tvoje pozitivní testiky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
24.3.26 11:38

@tynulinaa určitě budu informovat, jsem celkově zvědavá jak to dopadne, jaky bude mít odhad váhy a tak. Ale ten stres už tam bude asi doživotně :D… Bojím se veškerých komplikací, že se něco stane jinak než doufám a nebudu na to připravena… Já jsem ráda na se připravena :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
27.3.26 08:38

Ahoj holky, tak jak se vám daří?
Menstruace mi mešká dva dny a včera jsem si dělala TT a vyšlo tohle, vypadá to nadějně? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
27.3.26 11:48

@tynulinaa čauky, tak mám po vyšetřeních, vše dopadlo dobře a je jak má :) odhad mám 449 což prý sedí, kluk potvrzen :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
30.3.26 13:23

@el.leanor21 skvělá zprava :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie