Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@el.leanor21 já jsem všechny těhotenství měla skoro bez příznaků žádné nevolnosti ani zvracení první dvě byly holky, třetí byly dvojčata páreček a teď jsem si celou dobu říkala, že je to jiné bylo mi dlouho špatně že to bude kluk a je to opět holčička ![]()
@sobtik očividně to je taková loterie
50/50… No ale jsem zvědavá o tom žádná… Ale je mi to jedno vesměs ![]()
@el.leanor21 tak hlavní je aby bylo vše v těhotenství v pořádku a byly mimca zdravá
ale musím říct, že to těhotenství utíká strašně rychlé.
@sobtik no mě též přijde že to druhé mi utíká rychleji, ale zle je mi pořád a celkem dost, celý den… Teď se to přesunulo že nejhorší je to večer, a nemám tolik šancí resp žádnou šanci odpočívat… Mám kolikrát nervy že to snad ani nepřejde už ta nevolnost, minule byla pryč rychle
@el.leanor21 tak nevolnosti mi zmizely až okolo 18 týdne strašně se mi dělalo špatně z pachů v autobuse teď už mi vadí jen srad cigeret.
@sobtik pachy mi taky vadí a vůbec nemůžu pozřít maso
furt cucam zázvorove a meduňkove bombony a hasim žaludek nanukama, to chvíli pomůže vždycky
Holky chtěla se zeptat bylo někomu špatně od femibionu a kyseliny listové? V prvním těhotenství to bylo ok, brala femibion 1 a2 a ted z tech tablet cítím únavu, nevolnost jsem nějaká zmatena. Ma to jeste někdo? Ted je neberu a ok, příští týden jdu na kontrolu a to budu řešit s doktorkou
@Týna 454 delal mi tohle mamavit
Bylo to děsný
Zkus jine vitaminy
@Týna 454 mě tohle dělá listovka od ElastiQ. Prý se to může stávat… Když ji neberu nic mi není, ale než jsem na to přišla trvalo to
každopádně brala jsem ji asi rok plus dobrých sedm týdnů v těhotenství tak myslím že mám zásoby, teď zobnu občas před spaním
Holky spolutěhule, jak vám je?
já už jsem zoufalá, momentálně jsem nějak 11+3, je mi furt strašně zle, od včera mě ještě bolí hlava jako prase a
, energie na nule. Už začínám mít i výčitky že doma nezvládám to co bych měla, jedu jen takový základ a zbytek dělá chlap, nehledě na to že věnování se prvnímu dítěti je na bídné úrovni a mám u toho depku. Teď jsem s ním dokonce ani nebyla schopna vstát dva dny do školky… Jestli to po tom 12 týdnu nepřejde tak já už nevím
jak jste na tom vy, nebo jsem jediná ufnukana troska? ![]()
@el.leanor21 píše: Více
Ahojky. Ja mam 12 týden dneska, cítím se lib, uz alespoň nemam nevolnost po ránu, jsem si všimla ze nesmím mim hlad, pokud alespoň cítím trosku musím se pořádně napapat, nevim z jakou vahou půjdu rodit 😄 ale jinak ok, docela často cítím únavu, tak si na par minut lehnu protože když se valím celý den potom je to jeste horší
@el.leanor21 je mi dobre az od 14+3 cca 🍀 vydrž! ❤️
Ted jsem 15+3tt a úplně skvělý! 🤩
@Týna 454 já jsem na tom s jídlem hodně bídně, někdy zvládnu za den jenom ovocnou kapsu, včera jsem
i když jsem si lokla vody… Zítra jdu na krev před screeningem tak jsem zvědavá jak zvládnu vstát a vypravit dítě do školy a sebe tam ![]()