Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@tynulinaa já teeeež a moc, ale jsem ještě opatrná. No každopádně jsme si nadělili teda parádní dáreček na vánoce ![]()
@X.mimi čauky, asi dobrý zatím
test silný, jinak nic
doktorce jsem ještě nevolala to až další týden, bolí mě akorát prsa jinak žádné nějaké zvláštní pocity že bych byla těhotná…
Holky aktualizuju, dnešní test, já myslím že už je to slušný. Chtěla jsem se ještě naposledy přesvědčit, spozdeni mám týden. Takže v pondělí volám doktorce a objednám se ![]()
@el.leanor21 píše: Více
Tak to je krásný, gratuluju, ať všechno dopadne v pořádku, u mě taky čárka už je silnější, s hcg mam pozitivní ))
@el.leanor21
Mam obrovskou radost 😍 😍 velká gratulace ![]()
Opatruj se ![]()
Dobrý den, tohle je můj dnešní test, příští týden mě čeká kontrola tak snad se na nás usměje štěstí. MS celý měsíc nedorazila
@el.leanor21 posílám první fotečku, ze začátku to bylo fakt nejasny a ted to hezky dohnalo ![]()
8+3 dnes ![]()
Těším se na tvoji fotecku ![]()
@tynulinaa boží
já se pak taky pochlubím, snad bude čím
doufám že všechno dobře dopadne všem ![]()
@el.leanor21 ahoooj jak se citis?
U me prosel 9tt a konecne mi neni tak zle ale starsi donesl neštovice
tak se budu v týdnu informovat co semnou a snad to nechytím ![]()
V dětství jsem je prodělala ale říkala gynda ze náhoda je blbec ![]()
@tynulinaa čauky, no my jsme momentálně nemocní, už čtyři dny skoro nemůžu mluvit ani dýchat nosem, katastrofa nevím co jsme to kde zase chytili, teď skoro nespíme protože malý nemůže… Takže pecka. Co se týče těhotenství tak jsem teď paty týden, necítím absolutně nic, jen mě bolí prsa jinak si to ani pořádně neuvědomuju že jsem těhotná. I když možná je to i tou nemocí protože jsme komplet vyřazení z provozu… ![]()
Achjo neštovice jsou sviňa, snad to všechno bude v pořádku a nic nechytíš protože to by bylo fakt blbý… Vidím že každý má nějaké svoje trable ohledně nemoci ![]()
Holky tak já jdu příští týden na první kontrolu, to budu v šestém týdnu tak snad už bude cosi vidět
dneska jsem si ještě jednou dělala test protože mi to najednou přišlo jako nějaká blbost
ale je to tam, čárka už je stejně silná jako kontrolní ![]()