Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@el.leanor21 ahojky, u nás taky stále nic. Jsem dnes 7dpo, ale nějak nepočítám s tím, že to vyjde
takze další cyklus už to bude půl roku, co se pokoušíme
Ahoj holky. Máma test ukazal mi takovou slabou čárku, in time taky něco slaboučkého má, elektronicky je minus. Je to špatný test nebo jen málo času? Čárka v m testu se ukazovala ještě v kelímku
@Klarinka777 Ahojky, tak to máme dost podobně, my se taky cíleně snažíme nějak přes půl roku, minulý cyklus už mě to dost sejmulo, dělala jsem si i ovulační testy poprvé atd, no a tento měsíc jsem úplně na všechno rezignovala, nehlídám to… Řekla jsem si že do konce roku už to úplně kašlu… ![]()
@el.leanor21 já teda ze začátku testovala, at vím, kdy přibližně ovu mám, ale ted už to tak nějak poznám. Takže ani netestuju a nechávám to plynout. Jediné, co jsme tento cyklus jednou použili byl Conceive gel. Jinak to je moje veškerá snaha a taky se tím do konce roku nechci zabývat. ![]()
@Týna 454 a kolikátý den jsi po ovulaci nebo kdy očekáváš MS?
@Klarinka777 píše: Více
Tak ten gel neznám, já začala i skončila těma ovu testama a i to už bylo těžce mimo moji komfortní zónu
no a pak když jsem to na začátku listopadu dostala a všechno začalo od znova tak už jsem si řekla že na to všechno kašlu…
A zatím se mě to teda drží
@el.leanor21 to je gel na podporu početí. Nechci brát žádný gynex ani nic podobného, protože mám strach, že by mi to rozhodilo cyklus. Jinak myslim, že je fakt fajn na to nemyslet. Dobře děláš ![]()
No minimálně do konce roku teď ty dva cykly na to kašlu… A co bude pak, to se uvidí. Na gyndeě jsem byla, všechno v pořádku a problém by neměl být, tak uvidíme no. ![]()
@el.leanor21 Ahooj, víš co jsem ted dělala jinak než u všech a možná proto to slo hned?
Brala jsem těhu vitaminy na to plánování a 1 trimestr
Jestli to bylo tím
těžko říct
Jen taková rada, jako doplněk stravy ![]()
Furt tě sleduji a držím vše co mám.. u mě je to furt takový nejistý 2× zasebou byl vidět jen gestacni vacek bohužel prázdný 3× odběry HCG, riziko mimodelozka.. no neuzivam si to zatím jeste a uvidíme co se z toho vyklube ![]()
@tynulinaa píše: Více
Já beru kyselinu listovou už od února pravidelně a měla jsem na tři měsíce i nějaké vitamíny mamavit myslím a nic, takže tak. Minule jsem nic nebrala a šlo to. To je prostě asi ve hvězdách všechno. To mě mrzí že to máš tak komplikované, hlavně ta nejistota že vlastně nevíš co bude
kdy jdeš na další kontrolu? ![]()
@el.leanor21 Ahaa Achjoo, tak jsem to myslela aspon dobre, ano mamavit beru taky
Ty hele jak nemam tu MS vis tak je těžký stavět na tom, kdy byla ovulace
Takze ja tam byla minule pondeli to v děloze nebylo vubec nic 😱 odebrala mi krev - HCG dobry, ve středu znovu kontrola tam takova dutinka ale nepatrná, zvláštní - uz byla řeč o mimoděložním a znovu teda krev - ta byla taky dobrá a v pátek zase krev taky byla ok a UTZ, tam už byla dutinka hezká takže mimodelozko vyloučeno ale byla prázdná dle velikosti dutiny 5+5tt to dcera tehdy měla už slabou srdeční akci a byl zloutkac ![]()
Ted nebylo nic.. na kontrolu jdu ted ve středu dr. říkala ze by mel byt uz videt aspin zloutkový vacek
Tak uvidime.. v to pondělí me to semlelo, ze tam nic neni a ja uplne hezky čárky ![]()
A ted uz se snazim se uklidnit tim, ze at to dopadne jakkoliv stejne s tim nic neudělám a treba to vyjde jindy, kdyz ne ted
Tak ted Uz je to na miminovi 🙏🏼
@tynulinaa píše: Více
Tohle je taky docela psycho ale, si tím procházet… Člověk má nějakou naději, těší se, ten strach je taky šílený a hlavně furt čekáš na další kontroly
mazec co si kolikrát musíme vytrpět
Ahoj, mela sem ducha na testu pak zmizel tak sem si rekla asi ze nic, jenze vcera 11-12dpo jsem zaspinila fakt trosicka krve, od te doby nic a dnes sem si delala test, v limitu mi prislo ze neco vidim ale nezkoumala sem to( viz foto) pak sem po par hodinach sla test vyhodit a carka byla trosku vyraznejsi, co myslite? Je sance na těhotenství nebo spise ne?, dnes jsem cca 12-13dpo
Menstruace by měla být cca 21, mam ji nepravidelnou
@Týna 454 zkusila bych test zvonu třeba zítra ráno
a uvidíš, jestli bude něco vidět