Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, už rok se s manželem snažíme o miminko. Tento měsíc mi doktorka nasadila provera 5mg kvůli špinění týden pred menstruaci. Dneska jsem dobrala poslední prášek a hrozne me bolela prsa, tak jsem si teď večer udělala test pepino. Co myslíte?
@X.mimi sílí… myslím teda? 😀 😀 😀
Max urcite ale furt mam strach ze se to neudrží, uz kvůli tomu tělísku, ta sliznice treba nebyla tak silná.. a tak no.. uvidime ![]()
@Lenkaanonym teeeda ty už jsou taky hezkyyy :smiling_face_with3_hearts: držím nám palce! Rano budes opakovat? ![]()
@tynulinaa anooo ráno zopakuju a pak rychle k dr. pro čípky na udržení 😍
@tynulinaa píše: Více
Já ani nevím, asi nijak… Všichni kolem mě těhotní, všude to na mě vyskakuje… Tak je to takové na prd. Ale co, život životuje dál.
@el.leanor21 vim jak ti je, pro me byl u deti taky co mesic to jak kdyby byl rok a furt jsem nechapala jako PROC kdyz vše děláme jak mame.. ale kazdy mimco ma svůj cas ❤️ myslim si ze se to povede brzy
Psala si, ze po pul roce kdyz to nepujde, se mas stavit na gynde?
My spolu tenhle měsíc, možná poprvé za 8 let co spolu jsme, jsme se snažili denně ![]()
Vse ma svuj čas❤️ i kdyz je to proste tezky ale ma a kdyz se ti naskytne pomoc od dr tak jedině dobře
Já teď do toho dala fakt vše a nic z toho, takže za mě úplně zbytečné nervy… Strašně mě to štve tentokrát, víc než všechny ty měsíce předtím… Každopádně jedině co pro to můžu ještě udělat je fakt do toho bušit obden… To jsem zvědavá jak tohle bude proveditelné 😅 takže klobouk dolů jestli každý den a ještě se třema dětma…
No za půl roku takže to vychází někdy na duben… To mi bude 31, gerontoidní matka…
@el.leanor21 a vy se snažíte 5 mesic už ne? Nebo jsem to blbě pochopila? Ja myslela ze bys sla uz ted treba na zimu viis❤️
Hele zkus ob den to je proste tutovka kdy se do ovulky 100% trefíte, ono se i doporučuje ob den.. kvalitnější spermie a plus ta ovulka..
mame nastesti spící děti takze to slo ale můj šálek kávy to uplne nebyl, chlap byl ale v sedmém nebi, ze 😂 😂 😂