Snažilky 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
435
28.10.25 16:10

@tynulinaa děkuji! 🤗
@el.leanor21 no ráda bych vydržela do úterý 😆 ale znám se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1213
28.10.25 16:17

@Lenkaanonym no jako neříkám nic, nejradši bych testovala třeba hned :D ale jsem zatím nějak nohama na zemi že by to stejně nemělo smysl a akorát by mě to ještě víc nervóznilo :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
28.10.25 16:19

@el.leanor21
Takzeeee nejpozději v pátek tu chci vidět dvě čárky! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
28.10.25 16:25

@el.leanor21 no já jsem teď nějaká nemocná, takže na to ani moc nemyslím… ale to zase přijde 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1213
28.10.25 16:37

@tynulinaa no kéžby to tak bylo :D taky dobrý, zjistit to na dušičky :D mě furt aplikace píše že ve čtvrtek by se mohla objevit slabá čárka… Ale chci to fakt vydržet do toho pátku :zed: :zed: :zed:

@Lenkaanonym to mě mrzí, tak ať jsi brzo fit :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
28.10.25 16:39

@el.leanor21 děkuji 😊 a Ty dej v pátek vědět!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1213
28.10.25 16:47

@Lenkaanonym jasný napíšu ať už to dopadne jakkoliv :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
28.10.25 19:28

Holky, všem moc dekuju za uklidnění :hug:
Prožila jsem si už tolik biochemek, ze jsem zkratka s tím testováním posedlá :zed: a mám pocit, ze dokud není na testu dálnice, ze to nevyjde :roll: ale uklidnujeme, ze tehu příznaky mám už docela dost, takže jsem teď na testování kaslala a objednala se za 14 dnů na gyndu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1213
28.10.25 21:34
@X.mimi píše: Více

Takže tobě zas začíná taky nervydrasajici čekání na každé vyšetření :D ale teď už to bude dobrý :srdce: biochemko jsem zažila jednou, v červenci… Je to takové na prd no, člověk se pak nějak více bojí :zed: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
29.10.25 07:40

@el.leanor21 ja zažila biochemko dvakrát a jsem z nej děsně poprdena :zed: ale dneska v noci jsem konečně vydržela, šla na záchod jen jednou a konečně jSdm se dočkala :dance: takže dnesnim testem končím :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
29.10.25 11:26

Holkyyyy ja uz jsem z toho dost nešťastna :( při kontryhelu cítím docela bolesti podbřišku, cítím ze se tam něco určitě děje ale MS proste nikde..
Kdybyste byly mnou počkaly byste do těch 8 tydnu po vyjmuti? Nebo volaly na gyndu už treba zítra?
Je pro mě fakt těžký nemít cyklus, že to třeba dostanu a nebudu těhu ještě dokážu vzít ale vědomost, ze to ted proste nefunguje me stve :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1213
29.10.25 11:45
@tynulinaa píše: Více

Já bych byla jako uzlicek nervů a volala bych, řekla bych ji moji situaci a vidělo by se co by mi na to řekla… Protože to čekání bych taky nedávala :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.10.25 11:47

Ahoj holky :)
Mimčo bychom rádi, nějak extra se nesleduji, ale poslední dny je mi zvláštně. Blivno, svědí a bolí mě jen bradavky (standardně mě bolí týden před menstruací prsa celá), pleť mám ale nádhernou. Do MS cca 4 dny.
Ráno jsem si udělala papírkový test - jsem slepoň a nic jsem neviděla. Každopádně poté, co se mi udělalo zle z kafe jsem zkusila dopoledne clearblue test. A ten mi vyšel pozitivní 1-2.
Když jsem se vzpamatovala, zkusila jsem o několik minut později ještě jeden clearblue (digitální) a ten byl negativní - byl ze skleničky té stejné moči.
Jaké s tím máte zkušenosti? Nedalo mi to a jdu zítra na krev. :) Díky a mějte se krásně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
29.10.25 12:05

@Hvezdicka98 mohl být chybný. Stává se. Nicmene tyto příznaky jsou spíše vsugerovane a nebo pms a nebo gravidita a poznáš dle dalších dnů. Více o tom nemá cenu teď spekulovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.10.25 15:40

Prosím vás chci se zeptat 15.10 píchnutí ovitrelle ráno mezi 8-9 hod od sestřičky z gyn uz 9-10 den po píchnutí uz test sněhobílí zkoušela sem mamatest sněhobílí sobotu 25.10 slabá čárka test Pepino 26.10 trosku tmavší a pak odpoledne uz sněhobílí aj digitální večer negativní dneska zkoušený mamatest hned po močení papírku ukázala se dvě čárky ale zase slabá ale jde vidět dneska by měla přijít ms podle ms kalendáře co si myslet? Nebo testy dělají falešný čárky?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex