Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@tynulinaa děkuji! 🤗
@el.leanor21 no ráda bych vydržela do úterý 😆 ale znám se…
@Lenkaanonym no jako neříkám nic, nejradši bych testovala třeba hned
ale jsem zatím nějak nohama na zemi že by to stejně nemělo smysl a akorát by mě to ještě víc nervóznilo ![]()
@el.leanor21
Takzeeee nejpozději v pátek tu chci vidět dvě čárky! ![]()
@el.leanor21 no já jsem teď nějaká nemocná, takže na to ani moc nemyslím… ale to zase přijde 🙈
@tynulinaa no kéžby to tak bylo
taky dobrý, zjistit to na dušičky
mě furt aplikace píše že ve čtvrtek by se mohla objevit slabá čárka… Ale chci to fakt vydržet do toho pátku
![]()
@Lenkaanonym to mě mrzí, tak ať jsi brzo fit ![]()
Holky, všem moc dekuju za uklidnění ![]()
Prožila jsem si už tolik biochemek, ze jsem zkratka s tím testováním posedlá
a mám pocit, ze dokud není na testu dálnice, ze to nevyjde
ale uklidnujeme, ze tehu příznaky mám už docela dost, takže jsem teď na testování kaslala a objednala se za 14 dnů na gyndu ![]()
@X.mimi píše: Více
Takže tobě zas začíná taky nervydrasajici čekání na každé vyšetření
ale teď už to bude dobrý
biochemko jsem zažila jednou, v červenci… Je to takové na prd no, člověk se pak nějak více bojí
![]()
@el.leanor21 ja zažila biochemko dvakrát a jsem z nej děsně poprdena
ale dneska v noci jsem konečně vydržela, šla na záchod jen jednou a konečně jSdm se dočkala
takže dnesnim testem končím ![]()
Holkyyyy ja uz jsem z toho dost nešťastna
při kontryhelu cítím docela bolesti podbřišku, cítím ze se tam něco určitě děje ale MS proste nikde..
Kdybyste byly mnou počkaly byste do těch 8 tydnu po vyjmuti? Nebo volaly na gyndu už treba zítra?
Je pro mě fakt těžký nemít cyklus, že to třeba dostanu a nebudu těhu ještě dokážu vzít ale vědomost, ze to ted proste nefunguje me stve ![]()
@tynulinaa píše: Více
Já bych byla jako uzlicek nervů a volala bych, řekla bych ji moji situaci a vidělo by se co by mi na to řekla… Protože to čekání bych taky nedávala ![]()
Ahoj holky ![]()
Mimčo bychom rádi, nějak extra se nesleduji, ale poslední dny je mi zvláštně. Blivno, svědí a bolí mě jen bradavky (standardně mě bolí týden před menstruací prsa celá), pleť mám ale nádhernou. Do MS cca 4 dny.
Ráno jsem si udělala papírkový test - jsem slepoň a nic jsem neviděla. Každopádně poté, co se mi udělalo zle z kafe jsem zkusila dopoledne clearblue test. A ten mi vyšel pozitivní 1-2.
Když jsem se vzpamatovala, zkusila jsem o několik minut později ještě jeden clearblue (digitální) a ten byl negativní - byl ze skleničky té stejné moči.
Jaké s tím máte zkušenosti? Nedalo mi to a jdu zítra na krev.
Díky a mějte se krásně.
@Hvezdicka98 mohl být chybný. Stává se. Nicmene tyto příznaky jsou spíše vsugerovane a nebo pms a nebo gravidita a poznáš dle dalších dnů. Více o tom nemá cenu teď spekulovat.
Prosím vás chci se zeptat 15.10 píchnutí ovitrelle ráno mezi 8-9 hod od sestřičky z gyn uz 9-10 den po píchnutí uz test sněhobílí zkoušela sem mamatest sněhobílí sobotu 25.10 slabá čárka test Pepino 26.10 trosku tmavší a pak odpoledne uz sněhobílí aj digitální večer negativní dneska zkoušený mamatest hned po močení papírku ukázala se dvě čárky ale zase slabá ale jde vidět dneska by měla přijít ms podle ms kalendáře co si myslet? Nebo testy dělají falešný čárky?