Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holkyyyy!! Prosimvas dnes ráno totalni motanice, je mi zle od žaludku..
je tam duch zejo??? Me je z toho uplne zle 🤣
Test je max.
@tynulinaa píše: Více
Je to tam, úplně jasný duch
takže já tu jako neoplodnena ztvrdnu sama jo?
ale mam radost
![]()
@tynulinaa
Gratuluji k dusikovi.
Jak je na Dr.Max, je to jasný ![]()
Preji at sili ![]()
Vy jste skvěle! Ja furt chodím a koukám na ten test, v jednu chvíli vidím a v druhou zas ne, fotka to vystihla docela hezky
Ale zatim nejásám, jen jsem z toho takova v šoku lehce, uvidime jestli prijde na návštěvu tetka nebo ne.. zkusim za par dni znovu test a uvidime 🍀 🍀 🍀
@X.mimi píše: Více
@tynulinaa píše: Více
Také ho tam vidím, je podobný jak ten můj včerejší mimo fotku, je to super zpráva ![]()
Já jsem dnes zas na nervy
Včera jsem koupila testy u Dr.Max ![]()
Samozřejmě jsem se probudila ve 3 ráno a nalila se vodou opět podvědomě, všude se píše, že je lepší nezředěná moč.. nevím co je na tom v praxi pravdy. MS už další den nikde a dokonce mám i menší bolesti ale na testu ze dneška ani duch není
ale koukala jsem, že píšete, že je to na něm vždy hodně slabé, tak nevím zda zkusit koupit radši mamatest a zítra otestovat s ním
A jak to máte s Clearblue? Jeden jsem koupila ale chtěla jsem si ho nechat až budu mít silnější duchy, abych to tak oznámila příteli..
@X.mimi píše: Více
Tadyto už je jako z reklamy ![]()
@CharlieSpring
S mamatesty mám špatné zkušenosti a nejen já, poslední dobou dělají hodně falešné duchy, měla jsem ducha i když jsem těhotná a být opravdu být nemohla… Ten clearblue digitální asi spíše taky později.
@Rwk píše: Více
A jak jsi na tom ty? Ať to nemusím dohledávat v té změti komentářů ![]()
@el.leanor21 3.DC ![]()
Ale pravděpodobně uz konec. Bylo to dost slabe ![]()
@Rwk píše: Více
Takže úplně nový čerstvý start
to je taky fajn, zatím se do ovulace nemusíš stresovat ![]()