Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@X.mimi zitra mi ma přijít kontryhelovy čaj, uvidíme co to semnou udela a případně ty gynex kapky objednam. Dekuju za tip❤️
Ahoj, toto je můj těhotenský test 16 dpo. 4 dny od vynechání MS. Není příliš slabý? Měla jste nějaká z vás, tak tak slabou čárku a dopadlo to dobře?:)
@Lleos píše: Více
Ahoj, za mě je tohle v pořádku
ovu se mohla o den dva posunout, zkus zítra ráno jestli bude sílit
@X.mimi my jsme čtvrtý úplně neplánovali, byla jsem si jista, že kdyz holčičku po dvou klucích mame, že budem komplet jenomže ten pocit v sobě nemam
proto jsem volila tělísko ale po čtvrtým už žádný další nebude, finančně bychom už to nedali
![]()
Tak se pak s radostí k Mireně vrátím ![]()
@Lleos Za mě úplně v pohodě, ovulace mohla být posunuta a k oplodnění taky nemuselo dojít ihned. Důležité je, ze test sílí a menstruace nedorazila ![]()
@tynulinaa Úplně tě chápu
my neplanovali ani druhé, ale teď to na nás oba přišlo, plus malý neustále prudí, proč mají ostatní doma sourozence a on ne ![]()
@Anonymní píše: Více
No já to tam taky vidím když to přiblížím ![]()
@el.leanor21 Jsem zvedava co z toho bude, tohle by odpovidalo tak 8-9dpo zejo?
@Anonymní píše: Více
To upřímně vůbec netuším, já v tom nejsem zas tak zběhlá
každopádně co můžu říct s jistotou tak že jestli bude čárka sílit, je to na dobré cestě
Ahojky jsem mamka od 3 děti každé těhu bylo jiné ale teď vůbec nevím co to může být špinim hnědý výtok menstruace měla začít před dvouma dněma ale pořád jen to špinění zažila jste to některá někdy co to může být?
@tynulinaa Ještě ne mě právě vůbec nic není i všech 3 jsem poznala že se něco děje zle bolení prsou a teď nic