Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Rbps1621 píše: Více
Jestli tam už něco je, tak z ranní moči to bude už určitě vidět
mě teď čeká 10ti denní čekání na to než si budu moct udělat test ![]()
@el.leanor21 Tfuj, tfuj, tfuj🍀 🙏 :smiling_face_with3_hearts:
@tynulinaa @Rwk díky holky, snad už to konečně klapne. Jsem teď v takovém utlumu, že si říkám buď jo nebo ne, vnitřně to strašně chci, pak se zas uklidňuju že kdyby ne tak to vyjde příště… Nesnáším čekání ![]()
@el.leanor21
Tak já to zkusila teďka a ejhle je to sakra větší rozdíl o proti ránu koukej výsledek do 2minut
Ahoj holky
pripojuji se k vám. Po téměř 5ti letech jsme se začali snažit o druhé. Menstruace má dorazit zítra/pozitri, ovulace byla posunuta o cca 2-3 dny. Testovala jsem Maxem a bohužel jsem nestihla cvaknout hned, takže je test zaschnutý. ![]()
Hooolky ja se tak těším až přijde červená 🙈
Achjo! Poslední rok jsem s tělískem nemenstruovala vůbec, byla jsem za to fakt ráda ale ted!!! Ted ji vyhlížím denne, je to měsíc od vyndání tělíska, poté jsem 3 dny krvácela podle me to ale byla reakce na pokles hormonu a od ty doby nic,, mam uplne hrůzu z toho, ze mi cyklus naběhne až za xxxx měsíců a tim pádem otěhotnění je mizivé ![]()
Takze aktuálně to u me vypadá následovně - co výtok to běžím na wc s radosti, že už!!!
Břicho mě pobolívá i záda jako na MS tak ja doufám ze fakt kazdym dnem je tu, at se můžeme s klidem snažit ![]()
@Rbps1621 píše: Více
A teď ráno už tam snad musí být pomalu dálnice ![]()
@tynulinaa píše: Více
Tak ti budu držet palce ať přijde co nejrychleji a hlavně ať se ten cyklus brzo vzpamatuje
já jsem asi po ovulaci, měla být včera podle všechno. Takže teď budu tak do 1 listopadu čekat, jestli to vydržím to neruším ale budu se snažit ![]()
@el.leanor21 dekuju
a dávej vědět! Budu čekat, kezby nám to vyšlo stejne 🤩
@tynulinaa jasný dám vědět, ještě musím tento týden na gyndu na preventivku tak snad aspoň bude všechno v pohodě po zdravotní straně a budu moct být více v klidu ![]()
@Anonymní píše: Více
Ahoj, bohužel nic nevidím
ale třeba někdo jiný bude mít lepší oko ![]()
@tynulinaa To je bohužel ta silena daň toho “klidného” roku
zkusila bych na tvém místě gynex kapky, můžou pomoc ve všech ohledech ![]()