Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Rwk nebudu lhát, taky si to neskutečně užívám, kdybych mohla, dělám testy aspoň trikrat denně ![]()
@el.leanor21 Když všechno půjde dobře, tak si k ni chci v pondělí zavolat a domluvit si kontrolu
minimálně aby mě poslala n krev ![]()
@X.mimi píše: Více
Tak paráda, aspoň už budeš mít zase nějakou větší jistotu
![]()
Tak jsem dnes po 6 ráno testovala z ranní moči a byl tam úplně mini mini duch, který nejde vidět skoro ani na fotce, MS stále nikde ale bolesti jak při 2 (pro mě nejhorším) dnu klasické MS.. takže tak nějak už 3 den čekám zda se mrška neobjeví
Zítra zkusím ráno znovu ale musím doplnit testy a asi se stavím pro Clearblue v lékárně, kdyby náhodou zítra duch opět byl, tak pozítří zkusím i ten ať vím jak jsem na tom. Moc děkuji za radu a Všem držím palce! ![]()
@CharlieSpring me takhle hodně bolelo břicho před zjištěním druhého těhu.. v podstatě ty bolesti byli úplně stejný. Byla jsem přesvědčena že to dostanu a ted z tech bolesti mam doma 5 letyho Sebíka ❤️
Ahoj holky dneska jsem byla na krvi mám den do ms, Ale hodnota pouze 37 dneska přikládám foto myslíte si že to vyjde přijde mi to hrozně malá hodnota
@Betin123 Ahoj, hodnota je v pohodě, oplodnění bylo kapku pozdeji.
Ja mela v den ms 120. Letí to raketove nahoru.
A vidim, ze jsi také z Pardubic
![]()
Držím všechno 🍀 🙏 ❤️
@Rwk Ahoj ano taky z Pardubic
děkuji ti za uklidnení pujdu si v pondeli na kontrolni odber jako samoplatce ????me to jen vydesilo ze je to nizky prave vis
taky ti moc drzim palecky
kdyz budes chtit tak klidne si pak muzeme napsat na fb ![]()
@Rwk mohu se te prosim jeste zeptat boli te podbrisek nebo vubec? ![]()
@Betin123 Jsem 2.DC, takže me boli max.od ms😂
Mimco chceme, ale necháváme tomu volny prubeh.
Ted jsem mela dusiky az do ms.
Ale lítala jsem na odběry loni a mam všechny odběry v telefonu😁
Každopádně diky
@Della464 ja jsem vetsinou na duchy slepá ale tady vidim, zkoušej testiky dal, at sílí hezky 😍
@tynulinaa moc dekuju :smiling_face_with3_hearts: 🙏 ja uz si připadám jako lovec duchů 😬 😅