Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky, tak jsem včera byla u doktora a mám sliznici 15mm ale říkal že tam těhotenství nevidí, ale já tam viděla takovou malou dutinku prázdnou. Vzal mi krev a dneska si mám volat pro výsledky ze to může být hodně v začátcích. No ale můžu říct že příznaky jsou stále. Tak jsem zvědavá, doufám že tam něco bude a opravdu to bude mladší. Máte některá zkušenost? ![]()
@Tereza233 koukala jsem, ze jsi dávala 2 dny zpět, ze mas teprve ducha. Takže je normální, ze na uktrazvuku nic vidět není a přes to můžeš být určitě na začátku těhotenství
na první kontrole s malým (teď 4 roky) taky nic vidět nebylo, z krve mi vyšla hodnota 400, takže to bylo jasné počáteční těhotenství, jen na ultrazvuku je “něco” vidět až okolo hodnoty 1000. ![]()
@777Papulka dělala jsem dneska další, jsem 15 den po IUI a vypadá takto. Asi to byla jen ryska 🥺
Beru progesteron a nevim jestli ho vysadit nebo ještěr třeba počkat, jestli se tam něco ukáže 🥺 určitě by měla byt druhá čárka zřetelnější.
@Della464 píše: Více
Určitě ještě vyčkej, nic sama neměň a kontaktuj lékaře. Držím ti moc palečky a myslím na tebe.
Jsme v kontaktu..
@777Papulka moc ti děkuji za podporu
zítra zkusím zavolat a udělat znovu test 😬 včera jsem ale mela celkem velké křeče jako při menstruaci, tak jsem si říkala ze ta mrcha urcite prijde 😬
Holky také studuji testy… Přidávám fotku a prosím o váš názor jsem po KET
@Rena7819 krásný měla jsem to úplně stejně takhle a jsem ve 4 měsíci momentálně ❤️ držím palce ![]()
@Rena7819 Ahoj, kolik jsi dpo?
Mne prijde, ze je to uplne v pohode ![]()