Snažilky 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
264
20.1.26 14:34

Noo ja ted zeru jak prokoplá, na vse mam chut a energie level milion 🤭 🤣 začínám uz malinkou cítit ale fakt nepravidelně :srdce:
Tesim se až to bude časté a silnější :dance: @el.leanor21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1213
20.1.26 14:36

@tynulinaa já už se těším až bude po tom screeningu… Zatím jsme to stále nikomu neřekli :D pak už to Budem muset říct, protože se furt z něčeho vymlouvame a už to začíná být divné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1213
30.1.26 14:03

Ahoj holky, tak já mám za sebou první screening. Vše v pořádku naštěstí, jen mi nemohli změřit tlak tož jsem tam seděla asi 20 minut napojená a vycházely úplně šílené hodnoty, pak na mě vzala ten klasický starý tlakoměr a naměřila ukázkový tlak :nevim: tož nevím co to tam mají za přístroje :mrgreen: každopádně pošle ms termín 8.8 a podle UZ 9.8 takže se to vlastně ani moc nepohnulo. Pohlaví nevím, mimino bylo strašně akční, mělo tam nějakou diskošku :lol: doufám že se po porodu zklidní a nebude to takový čardáš :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
30.1.26 14:08

@el.leanor21 u me taky vsechno v poradku, pp 7.8😁 jsme vedle sebe. Jsem po prvním screeningu docela spokojena, jen předpokládala doktorka kdo bude, na 100% ne řekla) příští měsíc mam jit do své doktorky, v březnu na 2 screening, ale možná pohlaví bych uz viděla i moje doktorka)) chceme to do obálky a potom doma nebo v aute rozbalit, genter party to nechci dělat)) a uz jste oznámili rodině?))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1213
30.1.26 14:26

@Týna 454 já jdu teď v pondělí k mojí doktorce tak ji zkusím překecat jestli se na to ještě nechce kouknout :D a když ne tak až v březnu no :lol: co se dá dělat. Ještě jsme neoznamili, čekali jsme na screening a zatím jsme s nikým nebyli a po telefonu je to takové blbé. A moc se mi do toho nechce ještě, protože mám klid, jak to řekneme tak babky chytnou druhý dech a to zas bude o moje nervy :D jedna začne štupovat kousave svetry, druhá nakoupí hader jak na paterčata a mě pak shoří Vinted :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
30.1.26 14:31

Tak to je super, že vám to dopadlo dobře :srdce: já dnes byla na testu na cukrovku. Utíká to strašně rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
30.1.26 18:33

@el.leanor21 Skvely zprávy!! :srdce: :srdce: :dance:  :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1213
2.2.26 11:18

Holky bude to kluk :srdce: :dance: poznala jsem to sama když mi to doktorka ukázala, tohle už se neztratí :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
2.2.26 11:20
@el.leanor21 píše: Více

Tak to je super))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1213
5.2.26 10:09

Ahoj holky, nějaké nové zprávy? Jak vám je? Já teď začala brát hořčík s vitamínem B6, myslím že to krapet pomohlo, ne že bych měla ten slibovaný nával energie ale už se mi nechce zas až tak umřít :lol: kupujete některá už vybavičku? Já vytáhla tu po synovi ale jelikož je to zimní dítě tak tak mám samé teplé věci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
5.2.26 10:55
@el.leanor21 píše: Více

Ahoj, už začínám si všímat první ťukání v bříšku :smiling_face_with3_hearts: beru jenom 1 týdne femibion 2, řekla mi doktorka ze toho úplně stačí když papám zdravě. Co se týče energie, každý den je jiný, stačí mě jenom buď na uvaření jídla nebo na úklid a nebo na svoji práce(mám ji doma). Dříve jsem to všechno mohla udělat v jeden den a mít klid a ted to se roztahuje 😁 ale to navádí. Uz bych chtela nakupovat neco, ale chci se upřesnit kdo to bude)) jen mi na skreeningu předpoklada doktorka ze bude holčička, ale ne přesně )) konec měsíce půjdu ke svoji doktorce a to bych uz mohla i ona vidět)) tak uz si prohlédnu ti věci co mam od syna))) u nás je to lepsi syn je z června, a miminko by melo byt ze sprna:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.26 22:30

Ahoj, já za 3 týdny mám termín čekáme holčičku naše první miminko❤️ už mám zabalenou tašku do porodnice a chci se zeptat je něco bez čeho jste se fakt neobešly v porodnici?😅

• Citovat
  • Upravit
264
10.2.26 08:59

Čauky holky, u mě nové zprávy - včera jsem byla na kontrole v 18+2, je to furt buchta 😀 ❤️pohyby uz cítím hezky, kolikrát i na ruku.. no a screening mam 2.3 tak se zase ozvu, jak jsem dopadla
Nejaky neutrály doma uz mam. To zatim stačí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1213
12.2.26 16:00

@tynulinaa to je super že je vše v pořádku :srdce: já zatím cítím jenom dělohu hlavně když ležím na zádech, to prostě vím že v tom břichu něco mám a občas se mi tam něco tak různě přelívá :D přestalo mi být zle, jen občas ještě pozlobi nějaké jídlo ale už se vracím do normálního světa :D jen se cítím tak nějak sama v tom těhotenství, u prvního jsem měla těhotné skoro všechny kámošky i švagrovou ale teď není těhotný nikdo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
2.3.26 15:26

Čauky, hlásím se po 2 screenu, mala má 403g a je v pořádku, zdravá :srdce: :dance:
Příští týden me čeká kontrola a dalsi týden uz cukrovka 8o :roll:
Doufám, ze se mate dobre :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí