Snažilky 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
262
8.1.26 09:44

@el.leanor21 ahoooj, co na kontrole? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
8.1.26 09:50

@M1703 ahooj 🤗 my máme 3,5 letého syna a teď se snažíme od února 25, jednou se povedlo, ale s menstruací odešlo, podruhé teď před Vánoci zamlklé těhotenství v 10. týdnu… teď mám 6ti nedělí, čekám na ms a pak máme tak 2 cykly čekat, než se můžeme zase snažit…
Od kdy se snažíte Vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
8.1.26 10:26

Duch na testu

Ahojky holky, jsem tu nová. Dnes mám 2 den spozdeni MS test mi překvapivě ukázal ducha, měl by to být cca 15dpo, přesně to nevím. Jen jsem z toho trošku vystrašená protože jsem měla před 3 roky mimoděložní (ale průběh byl rychlejší v tuhle dobu už jsem 5 dni krvácela) dnes nic, jen citim trochu tlak v břiše ale asi se moc pozoruji. Ráno jsem jela dokonce pro jistotu na krev a v pátek pujdu zas (vysledek ukazal hcg24. Ještě jsem asi rok po mimoděložním měla jedno bichemicke a jinak nic. Druhy vejcovod po vyšetření pruchozi. Teď jsem 3 měsíce cvičila hormonální jogu a pila gynekologický čaj a zaměřila se na sebe a stravu, par kilo jsem dala dolu a neřešila nic, planovali jsme po novem roce IVF… :D Ale mám z toho strach, většinou mají všichni v tuhle domu už silný test..co si o tom myslíte? Test je z actionu. Měl to někdo podobně a nakonec dopadlo vše dobře? Úplně jsem ve stresu že zítřka a dalšího odběru :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
8.1.26 10:59

@Lenkaanonym My přibližně od konce léta. Přijde mi to už teď nekonečné, ale můžu si za to sama, protože jsem měla asi přehnaná očekávání tím, že to minule šlo na první dobrou. A moc mě mrzí, že ten tvůj proces je takto náročný. :( Jinak máme děti podobně staré. To je asi taky něco, co mi teď dost leží v hlavě, že když se teď ten čas toho snažení tak natahuje, tak aby ten věkový rozdíl mezi dětmi nebyl až moc velký. Vidím na dceři, že už by fakt potřebovala parťáka. :( Navíc já se ségrou jsme o 6 let a nikdy jsme si k sobě nenašly úplně cestu tak, abychom byly jak „kamarádky“, ale mojí dceři bych to fakt přála, aby měla v tom sourozenci u kámošku/kámoše.

@Tess388 Zrovna jsem předevčírem mluvila s kamarádkou, která je těhotná (v druhém trimestru) a ta měla pozitivní těhotenský test až asi 7 dní po vynechání MS. Strašně záleží, kdy proběhne ovulace, některé z nás jí mají až později (blíže k termínu MS), takže potom i k oplodnění, uhnízdění dojde později a test se zkrátka ukáže jako pozitivní až nějaký čas po vynechání menstruace. Slyšela jsem to už i od více lidí v okolí, ale je to i různě v diskusích. Tak moc držím palce, aby v dalších dnech druhá čárka na testu jen sílila!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
8.1.26 11:12

@M1703 ano, ten čas mě taky tíží… a teď zase další oddálení… tak snad se oboum brzy poštěstí 🤗

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
8.1.26 14:49

@tynulinaa čauky, já dobrý, dostala jsem průkazku takže je to takové „oficiální“ :lol: vše v pohodě, mimi je napojené na placentu takže dobrý :) na screening jdu na konci ledna. Zatím jsme to nikomu neřekli. Ani bych to nejradši nikomu neříkala :lol: hlavě ženském osazenstvu rodiny kterékoli věkové kategorie, jsou jak supi :lol: co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
8.1.26 15:45

@el.leanor21 no tak skvělý!! To mam radost :dance: :dance: :dance:
Budu držet palečky na screening :srdce:
Ja byla v pondělí na screeningu, nooo a mimčo je uplne v poradku :srdce: a 90% další princeznička, pokud se nezmeni a i kdyby.. tak nevaaadi :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
8.1.26 15:50

@M1703 moc děkuji za pozitivní zprávy ❤️ zítra jdu na krev tak se modlím ať číslo stoupá 🙏 je šílený jak je člověk rozhozený po tom mimoděložním 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
8.1.26 15:52

@tynulinaa v jakem týdnu Vám řekli ze to bude holčička? Ja jdu na první screening ve 12 týdnu a doufám ze taky nám řeknou kdo u nás bude. Mame prvního chlapečka 🥹

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
8.1.26 15:57

@Týna 454 byla jsem ted ve 14tem tydnu
Mala mela hezky videt pohlavní hrbolek, je viděn i na fotce, vodorovný :))
Ja to poznala sama, pan doktor pak odhadl 😀
Ale druhyho syna nám řekli ve 12 tydnu na ultrazvuku taky a bylo to tak :potlesk:
Kdyz bude mimco hezky spolupracovat, muze se to odhadnout dle toho hrbolku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
9.1.26 09:55

@tynulinaa já teď právě myslím na to jestli by mi to už řekli, budu ve 13 týdnu na tom screeningu. U prvního mi to neřekli že je brzo, to jsem byla ve 14 tt ale i týden později na poradně mi doktorka říkala že jasný kluk a že to už asi muselo jít vidět už. Ale nevadí, já jsem jen strašně zvědavá a od začátku mám pocit že to bude holka, automaticky ji tak oslovuju :D tak jsem zvědavá jak je na tom můj instinkt :lol: i když malý chce bráchu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
9.1.26 11:05

@el.leanor21 my s Vámi v stejném termínu skoro, jdu na screening 22, tak potom si napíšeme kdo bude. Ja u prvního dítěte rovnou cítila ze to je kluk, i když ještě nevěděla. A ted 50/50 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
881
9.1.26 12:30

@el.leanor21 mě to vždy řekly na 1 screeningu co to bude. Teď také a vždy se trefily teď jsem to měla potvrzené i z krve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
9.1.26 14:33

@el.leanor21 myslim, ze pokud to pujde videt aspoň tip by ti rict mohli
Ale jsou doktoři kteří to neradi říkají :roll:
Ja od začátku taky citim holku ale to z toho důvodu, ze je mi zle jako bylo s malou.. s klukama jsem mela pohodovy tehu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
9.1.26 16:43

@Týna 454 super tak to jsem zvědavá jak pochodíme :lol:
@sobtik mohli by mi to říct, jsem nahlodala a strašně to chci vedet :lol:
@tynulinaa no právě já s malým měla vše úplně v klidu, zle mi bylo vesměs asi 14 dní ani ne a teď je mi zle furt, hůř, jinak, vypadám příšerně, cítím se příšerně… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí