Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky je to v pytli 😀 ta svine dorazila 😀 tak zase další kolo
mám vyhlídlou ovu, tak se budeme snažit 😀 😀 Holky jednou to přijde, zase je to hezký, to napětí, to očekávání a čekání 😀 má to něco do sebe 😀
Hodně štěstí v dalším kole
![]()
@Peggy270 líbí se mi tvůj přístup☘️ja ted budu taky cekat jak to dopadlo..včera teplota přes 37 a dnes to spadlo..
@Peggy270 no, já to mám dostat za tři dny takže uvidíme ale moc šancí tomu těhotenství nedávám, a jsem s tím už asi smířená…
Ahoj, holky, chtěla bych druhé miminko. Ale.. kolem 20.2 přišla fakt slabá menstruace a až potom špinění, vše trvalo asi dva dny…testy byly i pár týdnů negativní i po ní, stále takto slabé čárky. Proběhla i gynda, kde samozřejmé ještě nic neviděla 26.2. Mám ale poslední dobou píchání v prsou, pnutí, bolest v podbřišku, nafouklá jsem jak balón a mám věčně hlad. Snažíme se o druhé, ale já tam vidím dvě rysky (slabé).. Ovu podle mě probíhá teď, tak nevím.. asi ještě nejsem tolik zkušená, nebo si to nepamatuju
snad mi někdo poradí 🙃
@Ruby845
Já neměřím ani netestuju…vypocitam si ovu nebo v aplikaci koukám a v tom termínu se snažíme 😀 u dcery to vyšlo tak tomu věřím 😀 ovu cítím, mám bolesti tak to mám i potvrzené
další kolo se budeme snažit více
holky přijde to ve správnou dobu
![]()
@el.leanor21 kolik ti je? Tlačí vás čas nebo necháváte náhodě? 😊 určitě to vyjde neboj
Holky myslíte si ze je šance otěhotnět ze styku 5 dni před prokázanou ovu? 🙈 😁..tenhle měsíc nám to časově kvůli pracem a dítěti 🙈 vůbec nevyšlo a ja si říkám jestli mam vůbec čekat nějaký výsledek nebo rovnou počítat s MS …tím ze se nám za skoro rok nepovedlo nic tak s tím asi spis nepočítám ale tak me zajímá jestli tam není alespoň nějaká možnost 🙈 😁
Zdravím holky, ![]()
máme už doma jednu holčičku, jenže u té jsme se prostě snažili, snažili a bylo to, menstruaci jsem měla pravidelně takže jsem i věděla kdy je ovulace.
No a teď… vysadila jsem v říjnu 2024 antikoncepci, v lednu jsme si řekli, že začneme zkoušet, jenže mám teď cykly 42-45 dni… takže jsem od 7.2.2025 začala dělat ovu testy at zjistím kdy teda je, pak jsem na to stáhla aplikaci a tam to teda vypadá takto (foto).
No a od soboty se cítím tak nějak zvláštně po ránu, celý den mě pobolívá v podbřišku… poslední sex byl 19.a 24.2.
Ovu podle aplikace včera (podle testu teda nevim) ![]()
Myslíte, že by testy až tak kecaly a my měli takové štěstí? Jako nějak s tim nepočítám.
A přiznám se, že si nějaké stavy u prvního těhotenství nepamatuju.
Děkuji ![]()
@el.leanor21 ale nevěš hlavu!!!ja čekám přes rok a podle lékařů uz bych mela jít do důchodu..neresim to..pozitivní myšlení musí být🌸
@Sisi 14 šance je vždycky..ja slyšela tak šílene případy, ze možné je vše!!!dej urcute vedet
@Veru095 píše: Více
Jako 25.2 tam vidím lehce viditelnější čárku ale za pozitivní bych to nepovažovala ….ja sama na začátku snaženi dost bojovala se zjišťováním ovulace ….ted si kupuju clearblue testy na ovu a tam jw to fakt přesný ale ta cena je horší 🙈 🙈 🙈